Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Apropiații Ducesei de Cambridge susțin că va anunța sarcina curând!

 Oana Pantazi
.

Cele mai noi vești despre familia regală britanică dau ca sigură o nouă sarcină a Ducesei de Cambridge. Să fie Kate Middleton însărcinată, și cu gemeni încă, așa cum susțin apropiații?

Deși Ducii de Cambridge au deja 3 copii și Prințul William, mai în glumă, mai în serios, nu părea prea dornic să-și mărească familia, zvonul că Kate Middleton e însărcinată s-a amplificat în ultimele luni. Mai mult, sursele susțin că ar fi vorba despre o sarcină gemelară…

Toate semnele sarcinii sunt acolo

De la cele trei sarcini trecute se știe deja că Ducesa de Cambridge s-a confruntat cu grețuri puternice, iar această stare a împiedicat-o de nennumărate ori să-și îndeplinească îndatoririle regale. Cea mai recentă vizită peste hotare pe care a efectuat-o a fost în luna octombrie, în Pakistan, alături de Prințul William.

Acum însă, biroul Ducilor de Cambridge a a nunțat că ducesa nu își va însoți partenerul în turneul regal în Kuweit și Oman, singurele dăți când Kate nu și-a îndeplinit misiunile până acum fiind pe timpul celor 3 sarcini. Și parcă pentru a pune gaz pe focul speculațiilor, s-a aflat că cele două destinații nu sunt recomandate femilor însărcinate.

Mai mult, luna trecută, Kate Middleton și-a anulat în ultima clipă prezența la un eveniment, dând niște explicații evazive și motivând că a trebuit să rămână acasă alături de copii. Cum Ducesa de Cambridge și-a amânat foarte rar angajamentele regale, și atunci doar din cauza grețurilor, cei din jur au tras concluziile imediat.

Conform publicației, care citează surse din proximitatea Ducilor de Cambridge, cuplul regal așteaptă gemeni. „Kate adoră atât de mult să fie mamă, încât, dacă ar fi însărcinată cu gemeni, ar fi extrem de încântată. În ceea ce o privește, cu cât mai mulți copii”, cu atât mai bine, a adăugat sursa.   

Kate Middleton și Prințul William sunt căsătoriți din 2011 și au trei copii: Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (1 ani și 7 luni).

Foto: Hepta

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în 2011.Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în 2011.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton