Reacția lui Mugurel Sfetcu, băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete, după ce a aflat că a murit Cornel Galeș

 Stamen Diana
.

Vestea că a murit Cornel Galeș a ajuns și la urechile lui Mugurel Sfetcu, băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete. Bărbatul nu se afla într-o relație bună cu fostul soț al mamei sale, mai ales că au ajuns la scandal pe avere după moartea interpretei de muzică populară.

S-au certat la televizor și nu numai pe averea Ilenei Ciuculete, iar Cornel Galeș trebuia să plătească despăgubiri băiețiilor fostei soții. Mugurel Sfetcu a aflat de moartea bărbatului și nu a zis nimic de rău de acesta, ba chiar a zis că-i pare rău că s-a stins din viață în acest mod, potrivit cancan.ro.

După moartea Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu au ajuns la cuțite cu Cornel Galeș. Cei doi băieți se luptau pe avere cu 'tatăl vitreg'. Cornel Galeș ar fi trebuit să le plătească despăgubiri celor doi băieți, însă băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete nici nu se mai gândește la așa ceva în astfel de momente.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină

Fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină tragic petrecut în Spania. Cornel Galeș a murit la doi ani după ce soția lui s-a stins din viața, fiind răpusă de o boală nemiloasă.

De o bună perioadă, Cornel Galeș se mutase în Spania, unde locuia alături de Vivi, femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea interpretei de muzică populară. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a fost într-o relație cu femeia la scurt timp după ce soția lui s-a stins din viață.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, iar vestea tristă a fost confirmată.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.', a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

De înmormântarea lui Cornel Galeș se va ocupa Vivi, iubita lui. Potrivit informațiilor apărute în presă, ea a fost singura care a fost alături de acesta în ultimii doi ani.

FOTO: Facebook

Cornel-Galeș-și-ViviCornel-Galeș-și-Vivi
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton