Lavinia Pârva, schimbare de look la 35 de ani. Artista arată diferit. Fotografiile spun totul!

 Oana Popoiag
.
Lavinia PârvaLavinia Pârva

Ultima jumătate de an a fost poate cea mai frumoasă perioadă din viața Laviniei Pârva. A adus pe lume un băiețel și este în culmea fericirii. În plus, a revenit repede la greutatea inițială, în ciuda transformării fizice majore din timpul sarcinii. Iată că artista ce tocmai a împlinit 35 de ani a decis să aducă mici ajustări estetice la nivelul chipului.

Lavinia Pârva trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. La 35 de ani, frumoasa brunetă are tot ce și-a dorit vreodată: un soț iubitor și un bebeluș adorabil. De asemenea, este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din România.

Lavinia Pârva și-a schimbat lookul

După ce în ultima lună de sarcină ajunsese de nerecunoscut, ce-i drept, acumulând nu mai puțin de 30 de kilograme, Lavinia Pârva a revenit în timp record la silueta care a consacrat-o. De altfel, la nici jumătate de ani după ce i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel, bruneta arăta extrem de sexy în costum de baie.

Totuși, se pare că bruneta a decis că este cazul să aducă mici îmbunătățiri la nivelul chipului. După cum indică cele mai recente fotografii postate de vedetă pe contul său de Instagram, Lavinia Pârva a făcut ajustări de natură estetică, atât la nivelul buzelor, cât și la nivelul sprâncenelor. Cert e că bruneta a atras foarte multe comentarii, iar părerile sunt împărțite.

'Ți-ai schimbat fizionomia, ești cu totul altă persoană, dacă nu scria numele nu știam că ești tu' i-a comentat un urmăritor, în vreme ce un altul a precizat 'ce frumoase ți-au ieșit buzele!

Foto: Instagram

Citește și: Victor Slav are o nouă iubită. Cine este blonda sexy de care s-a îndrăgostit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton