Kate Middleton a fost confundată de o fetiță cu... Cenușăreasa! Reacția adorabilă a Ducesei de Cambridge

 Oana Pantazi
.

Aflată într-o vizită în Țara Galilor de Sud, alături de Prințul William, Kate Middleton a avut parte de un compliment neobișnuit din partea unei fetițe care își dorea nespus să vadă o… prințesă.

La scurt timp după Megxit și odată cu dispariția din atenția presei a cuplului Meghan Markle-Prințul Harry, care s-a mutat în Canada, Kate Middleton și Prințul William sunt în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată. Și cum fiecare apariție a celor doi, și în special a Ducesei de Cambridge, e un regal pentru presă, fiecare cuvânt al lor este vânat și întors pe toate părțile. La fel și fiecare ținută a lui Kate Middleton…

Aflați în vizită la Mambles și Port Talbot în Țara Galilor de Sud, cei doi Duci de Cambridge au fost întâmpinați cu entuziasm de mulțime, admiratorii lor așteptând de ceva vreme, cu stoicism, pe o vreme nu prea prietenoasă. Printre ei, și o fetiță, dornică să vadă cu ochii ei cum arată o prințesă adevărată, după cum a spus mama ei, un medic local, care a însoțit-o pe micuța Annabel, în vârstă de 3 ani.

Îmi pare rău că nu port o rochie drăguță azi!

Din păcate, Annabel avea să fie dezamăgită, deoarece Kate nu a purtat o rochie de prințesă, ca la Premiile BAFTA, ci o rochie Zara de culoare roșie, ascunsă sub un palton navy de la Hobbs, la care a asortat o eșarfă roșie cu inimioare albe.

„I-am mărturisit că Annabel a fost extaziată să cunoască o prințesă adevărată”, a povestit Rhian Costello, mama fetiței, pentru PEOPLE. „Ea (n.red. Kate Middleton) atunci mi-a spus: <<Îmi pare rău că nu port o rochie drăguță azi!>>. Iar Annabel a zis că a crezut că arată ca Cenușăreasa”, a mai completat femeia, spre deliciul tuturor.

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton