Gwen Stefani, acuzată că și-a desfigurat chipul cu intervențiile estetice: ”Fața ei înseamnă 99% injecții și 1% piele

 Oana Popoiag
.

Gwen Stefani este una dintre cele mai sexy cântărețe din toate timpurile, iar aparițiile sale la petrecerile de la Hollywood  nu trec neobservate. Nimeni nu mai observă, însă, ținutele sexy și aerul seducător. La 50 de ani, artista are un chip nefiresc de neted, fiind dată ca exemplu de 'așa nu' când vine vorba de intervenții estetice.

Gwen Stefani a făcut senzație în anii 90, când era solista trupei 'No Doubt' și una dintre cele mai sexy tinere artiste. Lookul său reprezentativ, cu ruș roșu puternic și păr blond platinat, a populat ani de-a rândul imaginația bărbaților și copertele revistelor. Vedeta este și astăzi, la 50 de ani, la fel de ocupată și urmărită, însă începe să primească 'bile negre' la capitolul apariție.

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut. Prea mult Botox

Cea mai recentă apariție a sa pe covorul roșu, la Premiile Grammy, a stârnit rumoare și comentarii negative, după ce fanii și medicii plasticieni au observat că fața ei este amorțită de la prea multe intervenții estetice. Comentariul online care a făcut ocolul planetei este 'chipul lui Gwen Stefani este 99% fillere și 1% piele'.

Cei care cândva o admirau pe Gwen Stefani pentru naturalețe o arată acum cu degetul, fiind de părere că a exagerat cu intervențiile estetice la nivelul chipului, ajungând de nerecunoscut.

Gwen Stefani, de nerecunoscut la 50 de ani

Conform publicației americane Life&Style Magazine, care a consultat doi medici esteticieni, Gwen a întrecut măsura cu botoxul și acidul hialuronic.

'Are pomeții injectați, o rinoplastie, și-a pus Botox în buza de sus pentru a scăpa de efectul de gummy smile (nr. când gingiile ies prea mult în evidență atunci când zâmbești), buza de jos e injectată cu fillere și are și implant de bărbie', a comentat medicul plastician Michelle Yagoda.

În ciuda tuturor speculațiilor și a modificărilor evidente pe care le-a suferit la nivelul chipului, Gwen Stefani nu a recunoscut niciodată vreo intervenție estetică.

Gwen StefaniGwen Stefani

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton