Kani, frizerul de la Chefi la cuțite, a devenit cântăreț! A lansat prima piesă

 Oana Pantazi
.

După ce a făcut o surpriză frumoasă în show-ul de cooking, de la Chefi la cuțite, Kani s-a lansat și în muzică. Fostul frizer cu talent de bucătar are șanse să devină un nume și în industria muzicală, după prima piesă lansată…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kani a fost revelația show-ului Chefi la cuțite, iar acum are toate șansele și în muzică, după ce a lansat o piesă care s-a bucurat de succes pe internet. așa cum, la început, nimeni nu i-a dat prea multe șanse unui frizer într-un show de cooking, probabil că nici în muzică nu a fost considerat o revleație. Iată însă că tânărul Andrei Hâncu, în vârstă de 27 de ani, i-a contrazis pe cei care nu îi dădeau prea multe șanse, ajungând până în semifinala Chefi la cuțite.

Mai mult, Kani a fost ales de colega lui Roxana să-i fie alături în marea finală, cea mai bună dovadă că și-a confirmat talentul de bucătar pe parcursul competiției.

img-1-3-1img-1-3-1

Kani, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Chefi la cuțite

Kani a fost remarcat încă de la prima apariție în show-ul chefi la cuțite, și nu neapărat doar datorită preparatelor sale. Aspectul „altfel” al tânărului care a renunțat pentru o vreme la frizerie pentru a-și încerca norocul într-un domeniu a fost imediat remarcat. Cu nelipsita pălărie neagră, devenită semnătura proprie pe parcursul concursului și cu fața plină de tatuaje, Kani a fost, fără doar și poate, pata de culoare de la Chefi la cuțite.

De altfel, Kani le-a câștigat imediat simpatia colegilor săi și chiar și competitorilor din echipele adverse, de-a lungul show-ului fiind unul dintre cei mai iubiți concurenți. Paradoxal, cu fiecare probă trecută lui Kani îi era greu să creadă la ce nivel a ajuns, iar reacțiile sale au făcut de fiecare dată deliciul publicului, dar și al colegilor. Gătind alături de bucătari mari, tânărul frizer din Constanța se gândea că nu va avea nicio șansă… Dar iată că a ajuns să gătească în finală.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Kani a dat lovitura și în muzică

Experiența Chefi la cuțite i-a dat cu siguranță aripi, deoarece Kani a prins curaj și și-a încercat norocul și în muzică. Frizerul devenit peste noapte bucătar are toate șansele să facă o figură frumoasă și pe tărâm muzical. La sfârșitul lunii trecute, Kani a lansat piesa Gemeni pe YouTube, iar până acum are aproape 100.000 de vizualizări, un record, am putea spune, pentru un tânăr aflat la început de drum.

Mai mult, și videoclipul este destul de îndrăzneț și i se potrivește frizerului-bucătar și, mai nou, artist, de minune. Fanii au fost încântați de prima încercare a lui Kani în muzică și nu puțini au fost cei care i-au sugerat să cânte alături de alt concurent de la Chefi la cuțite – Zanni, cu care s-ar potrivi de minune, atât muzical, cât și fizic, dat fiind că amândoi sunt fani tatuaje. Nu știm cum se va încheia incursiunea lui Kani pe tărâm muzical, dar, în ceea ce-l privește, suntem siguri că nu va rămâne niciodată fără job în domeniile în care deja a confirmat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton