Alex Bodi s-ar putea întoarce la închisoare, după Revelion. Ce solicitare au făcut procurorii

 Stamen Diana
.

Alex Bodi ar putea ajunge din nou în închisoare, după Revelion, la solicitarea procurorilor. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost elibarat din arestul preventiv și plasat în arest la domiciliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După sărbătorile de iarnă, Alex Bodi ar putea avea parte de o surpriză neplăcută. Afaceristul ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor, la solicitarea procurorilor. Pe 23 decembrie, cu două zile înainte de Crăciun, procurorii DIICOT au introdus o acțiune la Tribunalul Dolj prin care solicită înlocuirea măsurii arestului la domicliu cu măsura de arestare preventivă. Solicitarea va ajunge pe masa judecătorilor pe 8 ianuarie și tot atunci aceștia vor da verdictul.

Alex Bodi 1Alex Bodi 1

De obicei, procurorii solicită înlocuirea unei măsuri preventive mai ușoare cu una mai grea dacă se constată că inculpatul nu a respectat termenii eliberării din arest preventiv. În acest caz, Alex Bodi era obligat să se prezinte în fața autorităților de câte ori i se solicita, nu avea voie să părăsească localitatea în care se află localitatea de domiciliu și să nu comunice în nici un fel cu mai multe părți din proces.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut Crăciunul alături de noua lui iubită, Daria Radionova, dar și de cele două fetițe pe care le are din două căsnicii diferite. Avocatul afaceristului a declarat că clientul său are voie să se întâlnească sau să ia legătura cu oricine, conform legii, în perioada în care este arestat la domiciliu, mai puțin persoanele specificate de judecător, printre care și fosta lui soție, Iulia Silvia Sălăgean.

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Alex Bodi se află în arest la domiciliu

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. 

A stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile. După ce s-a zvonit că Alex Bodi ar putea să petreacă sărbătorile de iarnă în arest, iată că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a primit o veste bună. El a fost eliberat și pus în arest la domiciliu.

Afaceristul a fost ridicat de mascați pe data de 11 noiembrie, chiar din propria locuință, în timp ce oamenii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din România și în Capitală. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton