(P) Uleiul de cocos din crema de zi protectoare, creată de Viorica - ingredientul cheie pentru un ten radiant, în plină iarnă

 advertising.ringier
.

În tentativa de a obține o piele cât mai luminoasă, catifelată și uniformă, mulți oameni încearcă să folosească ingrediente naturale în rutina zilnică de îngrijire din sezonul rece. Amalgamul de iritanți specifici pentru perioada aceasta a anului sensibilizează pielea, deci este nevoie de o abordare deosebită pentru a o readuce la normal. Anume de la această idee au pornit specialiștii companiei cosmetice Viorica, când au creat gama Nordica, pentru că iarna tenul are nevoie de o atenție deosebită și produse calmante, hidratante și emoliente.

Crema de zi protectoare este elementul de bază în rutina adaptată de îngrijire. La baza sa stă uleiul de cocos, un produs uimitor cu multiple beneficii pentru sănătatea și frumusețea tegumentelor. 

  • Hidratare profundă, pentru că uleiul de cocos oferă pielii rezerva necesară de umectanți;
  • Emoliere eficientă, pielea aspră se înmoaie, devine catifelată, dispar descuamările inestetice și chiar dureroase;
  • E fect antibacterian și antimicotic, datorat unor componenți din uleiul de cocos (acidul lauric și trigliceridele cu lanț mediu), dar și pentru că lecitina vegetală, alt component important din cremă, reface și protejează bariera lipidică naturală a pielii;
  • Efect antiinflamator și calmant, dispar iritațiile, pielea nu mai este atât de sensibilă la cea mai mică schimbare a condițiilor de mediu.

De asemenea, crema conține extracte din plante (salcâm, castravete), cu un pronunțat efect antioxidant și rejuvenant, datorită lor crește capacitatea tenului de a se proteja de factorii nocivi și iritanți. 

Nu este nevoie să-ți dai peste cap tot regimul zilei, pentru a ține piept temperaturilor scăzute. Pe lângă folosirea zilnică a cremei de zi, este importantă hidratarea corectă a organismului (cu apă curate, ceaiurile, cafeaua, ciocolata fierbinte și alte băuturi calde, atât de populare iarna, nu intră în volumul necesar zilnic). În tandem, aceste măsuri vor da rezultate uimitoare. Vei observa în oglindă un ten proaspăt, radiant și ferm, pe întreaga perioadă rece a anului. Cu cât mai tare scad temperaturile, cu cât mai aspru devine vântul, cu atât mai tare visezi la o piele luminoasă, plină de viață, bine hidratată și catifelată la atingere, iar o îngrijire adecvată îți poate oferi aceste rezultate cu efort minim.

Nici nu te-ai fi gândit că poți obține un întreg pachet de beneficii, dintr-un singur produs, nu? Ei bine, crema de zi protectoare din gama Nordica îți va schimba complet viziunile despre îngrijirea tenului pe timp de iarnă. Nu ezita s-o încerci!

CREMĂ DE ZI NORDICA

Ingrediente active:

  • Lecitina vegetală- reface filmul hidrolipidic protector al pielii și servește ca o apărare antioxidantă.
  • Uleiul de cocos- contribuie la regenerarea rapidă a celulelor pielii. Previne descuamarea, deshidratarea și roșeața.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton