Emma Roberts a devenit mamă pentru prima oară! Ce nume special a primit bebelușul

 Oana Pantazi
.

Emma Roberts a devenit mamă pentru prima oară la 29 de ani! Actrița a adus pe lume un băiețel pe data de 27 decembrie și atât mama, cât și micuțul se simt foarte bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emma Roberts a devenit mamă pentru prima oară la final de an, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Micuțul a venit pe lume pe 27 decembrie, într-un spital din Los Angeles, iar vestea a fost confirmată de o sursă din proximitatea actriței, citată de TMZ, actrița și partenerul ei, Garrett Hedlund, neanunțând încă oficial faptul că au devenit părinți.

Aceeași sursă a dezvăluit și sexul bebelușului, dar și faptul că băiețelul cuplului se va numi Rhodos.

Emma-Roberts-a-devenit-mamaEmma-Roberts-a-devenit-mama

Emma Roberts a devenit mamă la scurt timp după ce ea și Garrett au format un cuplu

Acum un an, când Emma Roberts se despărțea de iubitul ei, Evan Peters, nimeni nu întrevedea că viața ei se va schimba chiar atât de repede. Dacă la scurt timp după Valentines Day actrița și iubitul ei nu mai formau un cuplu, iată că lucrurile au luat o turnură fericită în cazul Emmei.

La nici o lună de la despărțirea de Peters, actrița s-a îndrăgostit de modelul și cântărețul Garrett Hedlund, iar acum cei doi urmează să devină părinți. Fericita veste a fost confirmată chiar de către mama actriței, Kelly Cunningham, după ce US Weekly a dezvăluit, pe 25 iunie, că Emma este însărcinată. Când fanii au felicitat-o pe Kelly în mediul online, aceasta a confirmat vestea.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Julia Roberts este mătușă!

Emma Roberts provinde dintr-o familie faimoasă și a călcat atât pe urmele tatălui său, actorul Eric Roberts, cât și pe cele ale și mai celebrei sale mătuși, Julia Roberts, cărora le duce numele mai departe cu succes. Actrița a devenit cunoscută pentru rolurile din American Horror Story, Virginia, Wild Child, Aquamarine, Nancy Drew, Hotel for Dogs, The Hunt, UglyDolls, dar activează și în domeniul muzical, în anul 2005 ea debutând cu un album de studio.

Cât despre tatăl viitorului ei copil, Garrett Hedlund (35), acesta este cunoscut atât pentru rolurile sale din Friday Night Lights, Troy, Four Brothers, Eragon, Country Strong, Tron: Legacy, On the Road, cât și pentru relația cu Kirsten Dunst…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton