Justin Bieber și-a șocat fanii cu noile sale tatuaje. Iată cum arată artistul!

 Oana Pantazi
.

La 23 de ani, este unul dintre cei mai în vogă și mai bine plătiți artiști din lume, dar și unul dintre cei mai tatuați. Recent, Justin Bieber și-a șocat fanii cu noile sale tatuaje, care practic i-au acoperit tot torsul…

 

Justin Bieber, la doar 23 de ani, este deja un veteran al showbizului american, faimosul cântăreț având fani în toată lumea. Artistul are, de altfel, și o întreagă armată de admiratoare, un afiș cu Justin fiind, de altfel, un must have în camera fiecărei adolescente. Și cum să nu visezi la puștiul blond cu trup atletic, zâmbet șarmant și figură carismatică? Recent însă, mare parte dintre fanii săi au fost dezamăgiți de „îmbunătățirile” pe care Justin a ales să le aducă trupului său, considerând că idolul lor a cam exagerat în ceea ce privește tatuajele.

 

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru tatuaje în 2012, când pe torsul său au apărut două mici desene. Doar un an mai târziu, brațul său stâng era aproape în întregime acoperit, iar pe piept și-a scris cu numere romane data de naștere a tatălui său, Jeremy ( I, IX, VII, V – 1975). În 2014, pe pieptul său a mai apărut o cruce, iar mâna dreaptă s-a umplut și ea de desene, până la cot. Paradoxal, asta n-a făcut din Justin un mascul feroce, artistul având aceeași figură ingenuă, de puști imberb, ușor complexat de acnee.

 

Anul acesta, Justin și-a împodobit colecția cu un tigru, un urs și un vultur pe abdomen, fanii pierzând deja numărul desenelor care-i colorează trupul. Acum, pe corpul artistului există o sumedenie de animale sălbatice, o bufniță, o cruce, niște mâini care se roagă (referire la albumul său Believe, de unde și jocul de cuvinte inventat de fani – „belieber”), un indian, o coroană, îngeri, citate din Biblie, iar pe gamba stângă… Isus Christos! Exact când nimeni nu mai credea că lui Justin i-a mai rămas vreun loc liber, iată că artistul și-a lăsat fanii cu gura căscată postând pe Instagram un filmuleț în care se vede că și-a tatuat întregul tors.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Trei zile a durat până s-a definitivat opera artistului tatuator și se pare că Justin a fost extrem de încântat de rezultat, fiindcă s-a grăbit să se pozeze și să se și filmeze. Cei mai mulți dintre fanii lui au fost încântați, dar unii s-au arătat de-a dreptul șocați de noua achiziție a starului, considerând că e prea mult… „De ce?” fost întrebarea cel mai folosită de fani, însă faptele sunt consumate. Cu toate acestea, concluzia generală a fost: „Noi te iubim oricum!” Dacă e mult sau puțin vă lăsăm pe voi să concluzionați…

Justin Bieber în 2012, când pasiunea sa pentru tatuaje era abia la început.Justin Bieber în 2012, când pasiunea sa pentru tatuaje era abia la început.

Oana Pantazi

Foto: Instagram, Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton