Milan a lansatun nou single: ”Am avut ocazia să filmez într-un mall închis, unul dintre visurile fiecarui adolescent”

 Adina Vilcea
.

De câte ori ți-ai dorit să poți să o iei din nou de la capăt? Noul single semnat Milan se confruntă cu dilema clasica în care se regăsește fiecare persoană într-un anumit moment al vieții.

Sunt două perspective ale aceleiași relații disfuncționale, ce-mi sunt familiare și mie. Sunt sigură că sunt multe persoane ce se regăsesc în versuri, persoane ce se feresc să spună lucrurilor pe nume, ce nu vor să face the facts'. Mi-ar plăcea ca ‘Rewind’ să devină un refugiu, un loc unde găsești o confirmare și nu simți nevoia să mai pretinzi că totul se întâmplă doar în capul tau.', spune  Milan.

La doar 16 ani, tânăra artistă este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care împrumută din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa. La toate acestea se adaugă o atitudine ce o face să iasă în evidență cu fiecare ocazie, transformând-o pe Milan în una dintre cele mai captivante artiste din noua generație.

Scris și compus de Sebastian Barac & Marcel Botezan, single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Criss Blaziny, direcția creativă aparținându-i lui Alex Kaulitz.

Întreaga experiență ce înconjoară această lansare a fost incredibilă. Am avut ocazia să filmez într-un mall închis alături de trei fete super cool și înconjurată de o echipă incredibil de creativă care m-a încurajat să fiu eu însămi. A fost unul dintre visurile fiecarui adolescent, să poată să intre într-un magazin închis prin care să se plimbe și să facă puțin dezastru :)', a mai spus Milan.

Citește și:

Dorian Popa – „Nu există zi fără sport'

Recomandare de weekend de la Alina Eremia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton