Alexandra Stan a spus la revedere României! Uite unde s-a mutat cântăreaţa

 Pirvu Cristina
.

Artista Alexandra Stan s-a mutat de aproximativ o lună în Los Angeles. Nu avea asta în plan, însă a spus da noii provocări.

Alexandra Stan a decis să plece pe 20 septembrie din România pentru o nouă provocare tocmai pe continentul american, în Los Angeles.

Vedeta avea în plan să locuiască acolo doar 3 luni, însă totul i-a fost dat peste cap. Perioada se prelungeşte, iar sesiunile de studio s-au înteţit şi noile creaţii muzicale abia aşteaptă să ajungă la urechile fanilor.

 Îmi place să ies din zona mea de confort şi să fiu într-o continuă evoluţie. În Los Angeles sunt foarte mulţi producători talentaţi, iar Oraşul Îngerilor' este de asemenea şi oraşul cu cele mai mari studiouri de creaţie. Nu m-am mutat definitiv din România, dar pentru o perioadă voi vorbi mai mult engleza J', spune Alexandra.

Alexandra Stan este foarte atentă la cariera sa, chiar dacă iubeşte plajele şi petrecerile, cântăreaţa a zburat până în Tokyo, unde o să filmeze un nou videoclip, iar mai apoi ajunge în Turcia pentru a susţine un concert.

Foto: PR

Cristina Pîrvu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton