Andreea Mantea a vorbit despre nuntă. Iată cum va arăta cel mai important eveniment din viața vedetei!

 Popescu Alexandra
.

Deși a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, Andreea Mantea nu a ajuns niciodată în fața altarului. Acum, vedeta iubește din nou și a vorbit despre cum ar vrea să arate nunta ei.

Andreea nu s-a săturat de nunți, ba din contră. Își dorește una care să includă toate obiceiurile pe care ea le-a văzut la evenimentele pe care le prezintă în cadrul emisiunii „Se strigă darul' și, mai mult, vrea să fugă de la petrecere, iar invitații să se distreze fără miri.

Vezi și: Blake Lively i-a făcut cea mai haioasă urare lui Ryan Reynolds de ziua lui. Imaginea care i-a debusolat pe internauți

„Pai, la cate obiceiuri am tot vazut de-a lungul acestei perioade, eu zic doar atat ca ori mi-as face nunta fara niciun obicei, ori as face una care sa cuprinda toate, dar toate, toate traditiile. Nu este obositor, este distractiv, este interesant si frumos. Stai cu sufletul la gura, oare ce se intampla? Oare ce nume se sterge de pe pantof? Oare ma alege pe mine, ma ghiceste, si oare cat plateste pentru mine? Oare ce se intampla? Oare cine prinde buchetul? Dar oare scoate jarteaua? Stii, te intrebi tot felul de lucruri de genul acesta. Sunt foarte multe traditii superbe de-a dreptul. Si atunci, ori le-as face pe toate, ori n-as face niciuna. Dar, acum un timp, am vazut ceva foarte interesant. As opta pentru o slujba religioasa unde sa fim prezenti doar eu si mirele meu si nasii, atat. Iar nasii pentru ca trebuie sa fie acolo, sa tina lumanarile, pentru ca altfel as fi vrut sa fim doar noi doi. Cununia religioasa as vrea sa fie urmata de o plecare undeva departe, intr-o luna de miere, ca sa zic asa. Si, daca se poate, toti prietenii nostri, familie si asa mai departe, sa se duca sa se distreze undeva fara noi. Noi sa intram pe Skype sa ii pupam si sa le spunem: va multumim din tot sufletul, masa si distractia sunt din partea noastra! Nu vrem dar, nu vrem cadouri, nu vrem nimic, ci doar sa va bucurati de noi', a spus Andreea pentru Wowbiz.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton