Jojo de la Asia Express, despre transformarea din ultimii 19 ani. Puțini o știu de Cătălina Grama: ”Paul zice că arăt mult mai bine acum”

 Stamen Diana
.

Dacă te uiți pe contul ei de Instagram, pare că este într-o vacanță continuă și că, desigur, „roz este lumea toată. Cătălina Grama ne-a vorbit despre vacanțe, ce-i drept, dar și despre momentele mai puțin roz din viața sa. Mai ales despre cele cu iubitul ei, Paul Ipate, dat fiind că experiența „Asia Express (Antena 1) le-a testat serios relația.

Am dat recent peste o poză cu tine în arhiva VIVA!, de pe vremea când purtai roz și cântai „roz este lumea toată. Ai momente când te uiți la fotografii vechi și îți spui: „Ce-o fi fost în capul meu?

Am avut și astfel de momente. Însă am început să le privesc cu drag și nostalgie pentru că, dincolo de factorul fashion și imagine, aceea chiar a fost o perioadă incredibilă din viața mea, frumoasă tare. Și mă bucură că am evoluat ca stil și personalitate. Oricum, aveam 18 ani când am scris acele versuri. Încă mai cred că viața e roz și roz este lumea toată. Mi-am făcut și un hashtag așa. (râde) Viața chiar e roz dacă știi să te bucuri de experiențele pe care ți le oferă și mai ales dacă știi să alegi ce să faci cu ele. Bucuria este accesibilă pentru orice om de pe planetă. E o alegere.

Paul ce reacții are când vede fotografii cu tine din anii 2000?

Paul zice că arăt mult mai bine acum. Oricum, detestă piesa „Roz. (râde) Bine, nici nu ar avea ce să iubească prea mult la ea. E o piesă scrisă de un copil pentru copii. Pentru că eu, la 18 ani, eram încă un copil. Și da, e mirat, dar și impresionat de toate etapele prin care am trecut. Toți avem etapele noastre.

Îți mai spune cineva Jojo? Te deranjează?

Foarte mulți oameni încă mă mai strigă Jojo. Cei mai mulți îmi spun Cătălina. Toni Grecu, de exemplu, așa îmi spune: Jojo. Pentru că așa e obișnuit. Aveam 20 de ani când l-am întâlnit. Nu mă deranjează. Jojo este rezultatul anilor mei de muncă din adolescență și nu numai. Cătălina este mândră de Jojo.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 Februarie 2019. 

Citește și: Cum arăta Jojo la debut. În anul 2000 era încă adolescentă și purta muuult roz!

Citește și: Jojo face dezvăluiri neașteptate de Valentine’s Day. Cum s-a cunoscut cu Paul Ipate și ce defecte are acesta

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton