Cum face față Andreea Marinescu programului matinal? Prezentatoarea de la Pro TV se trezește zilnic la ora 3

 Pirvu Cristina
.

O vezi în fiecare zi, la pupitrul Știrilor PRO TV, dar caracterul ei, dincolo de micul ecran, este învăluit în mister. Un motiv suficient de întemeiat încât să o convocăm pe Andreea Marinescu la un interviu… amplu! Și, surpriză, am descoperit o fire extrem de romantică, în antiteză cu personalitatea aparent glacială a unei prezentatoare de știri.

Trebuie să-mi spui cum te-ai acomodat cu programul matinal. Cum decurge o zi pentru tine? Știu că ajungi la redacție pe la ora 5…

Îmi place mult să mă trezesc dimineața. Bine, nu vă imaginați că atât de dimineață, pe la ora 3, ca acum. Am intrat repede în ritmul Știrilor PRO TV de dimineață pentru că, în toți acei ani de teren, am participat la foarte multe razii cu Poliția și niciodată nu se striga: „Deschide! Poliția! mai târziu de ora șase, așa că aveam ceva antrenament.

Acum mă trezesc la ora 3 și, în cea mai mare liniște, încerc să-mi iau repede hainele, verific copiii să văd dacă sunt înveliți, dacă le e frig sau nu, le dau și câte un pupic. Acesta e unul dintre momentele preferate dimineața. Apoi, în mai puțin de zece minute, mă pregătesc și îmi fac o cafea, prima din cele cinci pe care le beau până la 10.30, când ies din emisie. Ajunsă la muncă, verific știrile, mă pun la curent cu noutățile, vorbesc cu reporterii de noapte și cu producătorul jurnalului despre ce s-a întâmplat, despre ce urmează să dăm pe post, ne sfătuim și apoi intru la machiaj și coafură. Urmează alte două cafele și discuții amuzante cu Neti, după care patru ore și jumătate mă vedeți în emisie.

La ce oră te culci? Am o mare curiozitate în acest sens. Dormi și la prânz? Te lasă copiii să te odihnești?

La mine cred că ar funcționa foarte bine lucrurile dacă ziua ar avea 28 de ore, nu 24. Întotdeauna îmi mai trebuie timp să termin absolut tot ce-mi propun, așa că ziua mea se sfârșește de obicei la miezul nopții. Recunosc, sunt zile în care simt nevoia să dorm două ore la prânz și, atunci când programul îmi permite, profit. Băieții mei, din fericire pentru mine, au mereu câte o bunică alături, așa că pot trage un pui de somn.

Ai întârziat vreodată? Dacă da, din ce motiv?

Am fost la un pas să întârzii, dar am recuperat. După nașterea lui Armin, la fix șase luni, am revenit în studio, doar că, deși m-am trezit la timp, deși am avut minute bune să beau cafea și să-mi fac tabieturile, am plecat de acasă cu doar 40 de minute înainte de jurnal, în condițiile în care în mod normal plecam cu două ore înainte, ca să am suficient timp să citesc știrile, să pun voce, să mă aranjeze fetele de la make-up. Ei bine, am avut permanent impresia că e cu o oră mai devreme decât era de fapt. Și am ajuns pe muchie de cuțit. Am intrat fix cu un minut înainte de live în studio și singura diferență era că aveam părul prins altfel… Nimeni nu a observat nimic.

Întregul interviu îl poți citi în numărul de februarie al revistei VIVA!.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton