Ce s-a întâmplat cu fostul co-prezentator al Ginei Pistol din primul sezon Asia Express. Avea un rol cheie

 Pirvu Cristina
.

Gina Pistol, de-a lungul aventurilor de la Asia Express, a avut parte de ajutor din partea co-prezentatorilor. Acum, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu le explică telespectatorilor locațiile inedite în care ajung, dar în trecut, un actor prezenta specificul orașelor, al satelor. Iată ce s-a întâmplat cu el!

Noul sezon Asia Express a venit cu schimbări majore. Ginei Pistol i s-au alăturat Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, care s-au transformat de această dată din concurenţi în co-prezentatori. Mai mult decât atât, concurenții au un traseu diferit, din ce în ce mai incitant.

Cei doi co-prezentatori au luat locul actorului Marius Damian. El avea misiunea de a le va vorbi telespectatorilor despre locurile surprinzătoare în care ajungeau, despre lucrurile inedite de acolo, despre specificul fiecărei regiuni. „Cinci săptămâni cu Gina în Asia, mă simt senzaţional!’, au fost primele cuvinte ale actorului atunci când a aflat că va porni în Asia Express. Întrebat ce ar lua cu el în bagaje, el a mărturisit: „Mi-aş lua toată familia, soţia şi cei trei copii, dar din păcate nu am cum. Chiar nu intră într-o valiză!’, declara el la momentul respectiv.

În prezent, acesta se ocupă de proiectele sale, este actor.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan de la Asia Express au fost salvați de la eliminare

Marți seară, pe Antena 1, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă, în cea de-a doua etapă Asia Express – Drumul Elefantului, din Sri Lanka. Clasamentul recalculat în funcție de misiunea opțională de luni seară i-a salvat pe Șerban Copoț și Cosmin Seleși, care au câștigat pentru a doua oară imunitatea și și-au securizat locul în cursă.

La polul opus, Jojo și Paul Ipate, alături de CRBL și Oase, ajunși pe ultimele locuri, s-au calificat automat într-o misiune ce le-a impus să demonsteze că își merită locul în competiție. Ana Morodan și Teleșpan au fost ultima echipă ce a intrat în cursa pentru ultima șansă, în urma nominalizării: Nu vreau să se înțeleagă că în cursa asta nu vom da tot ce avem mai bun din noi. La finalul zilei, vreau să fiu mândră de mine că am făcut tot ce am putut.’a spus Ana Morodan.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton