Dieta cu care Anamaria Prodan a slăbit 15 kilograme. Nu a mâncat nimic solid: ”Am băut sucuri de...”

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan Reghecampf obține mereu tot ceea ce își dorește. La un moment dat, vedeta a luat câteva kilograme în plus de care a scăpat cu ajutorul unei dietei pe care mulți sportivi o urmează. Sexy impresara a slăbit 15 kilograme și nu a mâncat nimic solid. 

Deși pare o dietă drastică Anamaria Prodan susține că nu este deloc așa și că ei i-a plăcut foarte mult. Vedeta a renunțat la mâncare și a băut doar sucuri pe care le-a făcut la blender. În fiecare zi, Anamaria Prodan trebuia să bea câte doi litri de suc, însă în ultimul timp aceasta nu mai putea să-l bea pe tot.

Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider', a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

Acum, Anamaria Prodan se menține în formă și a făcut mai multe schimbări de look. Vedeta a renunțat la celebrul 'palmier' și și-a pus extensii. În prezent, Anamaria Prodan locuiește în Dubai, acolo unde soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenează o echipă de fotbal din Emirate.

Anamaria Prodan a slăbit 15 kilograme

Anamaria Prodan a slăbit 15 kilograme

Citește și: Anamaria Prodan, casă în Abu Dhabi pentru bona Nuți și iubitul ei: 'Am acolo copiii la școală'

Citește și: Anamaria Prodan Reghecampf, ținută de 590.000 de euro: 'Niciodată nu mă uit la preț'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton