Cum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme. Nu i-a fost deloc ușor, dar s-a ambiționat pentru a arăta impecabil pe scenă

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Artista are o mulțime de concerte, o mulțime de proiecte și evenimente la care participă săptămânal. Pentru toate acestea, a vrut să arate impecabil, motiv pentru care a slăbit peste 10 kilograme.

Lidia Buble a dezvăluit cum a reușit să slăbească mai multe kilograme. Acum are o siluetă de invidiat.

„Am slăbit pentru că televizorul îngrașă și atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentație sănătoasă și mult sport', a declarat Lidia la sfârșitul lui 2018.

Artista a slăbit așadar sănătos și constant, iar acum face tot posibilul pentru a-și menține greutatea normală. Din dieta ei nu lipsesc salatele si fructele.

'Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne', mai spune artista.

Lidia Buble își dorește să aibă cinci copii

Cântăreața este foarte apropiată de familia ei și își iubește foarte mult frații, dar și nepoții. În fiecare an, Lidia Buble face pe Moș Crăciun și se pregătește cu cadouri pentru toți membrii familiei. Iubita lui Răzvan Simion a recunoscut că pentru moment nu va face copil, mai ales că încă nu este căsătorită.

„Da, sunt însărcinată dragii mei. Am foarte multe sarcini de dus! Acum vine Crăciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus. Pentru moment eu nu fac un copil, va veni la timpul potrivit. Îmi doresc mulţi copii pentru că provin dintr-o familie numeroasă. Îmi doresc să am cinci copii’a declarat Lidia Buble, la o emisiune TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton