Jennifer Lopez arată mai bine acum ca la 30 de ani! Fotografia care a redeschis speculațiile privind operațiile estetice ale artistei

 Oana Pantazi
.

La 51 de ani, Jennifer Lopez continuă să ocupe un loc fruntaș în topul celor mai sexy artiste din lume. Iată însă că o fotografie mai veche vine să demonstreze că speculațiile privind operațiile sale estetice nu sunt chiar neîntemeiate…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Despre Jennifer Lopez s-a spus nu o dată că a descoperit izvorul tinereții, dat fiind că artista face parte din categoria femeilor cărora îți e imposibil să le ghicești vârsta. Să fie însă trupul și chipul ei impecabile doar un rezultat al moștenirii genetice?

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Jennifer Lopez sfidează trecerea timpului

Chiar dacă mama lui JLo arată la rândul ei spectaculos și se întreține destul de bine pentru vârsta ei, chipul împietrit parcă în timp al artistei i-a făcut pe fani nu o dată să se întrebe dacă aceasta nu a apelat, pe ici, pe colo, la mici intervenții estetice.

Recent, o fotografie apărută în mediul online a agitat din nou apele, ridicând semne de întrebare cu privire la sinceritatea artistei, care nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician. Poza, în care Jennifer Lopez se află alături de verișoara ei, este din 2001, an în care artista avea 32 de ani. Cumva însă, deși au trecut 19 ani de atunci, JLo pare să arate mai bine acum decât la 32 de ani…

Jennifer-Lopez-childhood-imagesJennifer-Lopez-childhood-images

Intervențiile bine făcute, greu de depistat

O comparație între fotografiile vechi și cele recente demonstrează că între JLO de acum 30 de ani și cea de zi sunt niște diferențe… Nasul pare altul, sânii sunt mai proeminenți și posteriorul vizibil mai bombat. În plus, faptul că au dispărut ridurile de pe frunte, iar pomeții arată altfel se datorează, cu siguranță, unor fillere cu acid hialuronic sau injecțiilor cu botox.

Potrivit publicației Medium, „problema este că, dacă facelift-ul este făcut corect, este aproape imposibil să-ți dai seama dacă persoana a făcut sau nu această procedură, pentru că singurul lucru care poate fi dovedit 100% este o cicatrice mică în fața urechii, dar aceasta este extrem de ușor de redus sau poate fi chiar eliminată complet cu tratamente sau acoperită cu fond de ten”.

Jennifer Lopez susține însă că doar moștenirea genetică și sportul au ajutat-o să arate astfel… „Trebuie să spun că am gene bune. Mama mea și bunica au o piele minunată, și eu am fost binecuvântată cu asta. Sunt norocoasă în privința asta”, mărturisea artista. Totuși, cu trecerea timpului nu se poate lupta nimeni!

Citește și: Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Prima aniversare departe de Familia Regală, marcată de cel mai dureros moment al vieții sale!

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton