Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana: "Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

S-a speculat mult timp că între Delia și Loredana ar exista o veche rivalitate, însă acum fac parte din același juriu, la X Factor. Delia dă detalii din culise și ne-a spus care este, de fapt, relația sa cu Loredana și cum se înțeleg în cadrul emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care este relația dintre voi acum, când petreceți mult timp împreună?

Am avut până acum aproximativ două săptămâni  în  care am  filmat  pentru audițiile „X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești.  Nu  am  avut  niciodată  altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar  până  când  ne-am  regăsit  la  „X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat. Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști.

Citește și: Loredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează:„Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță'/ EXCLUSIV

Cum o vezi pe colega ta de juriu și care sunt lucrurile pe care le admiri cel mai mult la ea ca om și ca artist?

Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut copromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o.

Citește și: Delia a izbucnit în lacrimi, din cauza unor amintiri dureroase din copilărie:„Mâncau merele și ne dădeau nouă cojile'

Deja tu și Ștefan Bănică sunteți „veteranii juriului „X Factor… Cum i-ați ajutat să se acomodeze pe Loredana și pe Florin Ristei?

Am încercat să îi ajutăm să se acomodeze cu multă căldură și amuzament, am încercat să fim „gazde-model și cred ne-am descurcat bine, pentru că imediat am avut chimie și am funcționat ca un juriu închegat.

Citește și: Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani.Actorul se mută la Prima Tv

Delia-1-1Delia-1-1

O întâmplare funny de la filmări îți amintești? Cine este cel mai pus pe șotii dintre voi, cine e responsabil cu antrenul?

Toate întâmplările funny porneau în mare parte dinspre domnul Ștefan, care era mereu pus pe Șotii, iar când se punea pe râs era destul de problematic, pentru că se transmitea imediat starea și către toți ceilalți membri ai juriului „X Factor.

Citește și: Alina Ceușan, criticată dur pentru numele ales copilului, dar și pentru cum se comportă ca mamă.Răspunsul genial al vedetei

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton