Brigitte Pastramă vrea să îi cumpere un apartament fiului său. Ce condiție trebuie să respecte Robert

 Lupescu Anca
.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să îi cumpere lui Robert un apartament, unde adolescentul să locuiască singur. Socotelile însă, nu se prea potrivesc, mai ales că vedeta susține că finanțele familiei nu sunt chiar atât de mari, așa că acest pas este încă sub semnul întrebării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă vor să îi cumpere lui Robert apartament

Brigitte și Florin Pastramă au planuri mari pentru Robert, fiul vedetei. Cei doi vor să îi cumpere tânărului un apartament, dar nu unul oarecare, și unul aflat abia în faza de construcții, tocmai pentru a beneficia de o ofertă mult mai bună de preț.

descărcare-1-16descărcare-1-16

Brigitte și Florin Pastramă, investiție de viitor pentru Robert

Iar în timp ce mama lui Robert făcea calcule la sânge despre cum ar trebui să întrețină noul apartament, tânărul își făcea deja planuri de viitor, gândindu-le la examenul pentru obținerea carnetului de șofer.

Brigitte nu s-a lăsat mai prejos, fiind la un pas de a-l pune să jure pe fiul său că se va apuca de învățat, mai ales că acesta s-a și înscris la facultate. La auzul acestor vorbe, Robert a răspuns într-o notă ironică, ignorând faptul că mama lui l-a anunțat că nu există destui bani pentru tot ce își dorește el.

Citește și: Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa mamei sale: ‘M-ai bătut până te-a durut mâna’. Și-a scos certificat medico-legal

„Nu mă mai pune să jur, că poate mă calcă mașina. Poate îmi cade o cărămidă în cap', a fosr replica tânărului rebel, spre disperarea mamei sale.

Brigitte s-a împăcat cu fiul ei

Se pare că Brigitte Pastramă și Robert Sfăt au îngropat securea războiului și au revenit la sentimente mai bune. Florin Pastramă a insistat ca Robi să se mute în casa în care el a locuit până să se căsătorească cu Brigitte. Fiul vedetei a acceptat într-un final să locuiască alături de mama lui Florin Pastramă, în aceeași curte, însă în case diferite.

Deși la început tânărul nu a vrut să accepte această propunere, până la urmă Robi a zis că va încerca să stea acolo, pentru că va putea da muzica tare oricând vrea el.

Brigitte și Florin Pastramă l-au ajutat pe Robert Sfăt cu bagajele, ba chiar ei au fost cei care au cărat tot ce avea în casa mamei lui.

Citește și: Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: ‘Ce o interesează pe ea’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton