Jamila se apără, după ce a fost acuzată de furt: "Schimbul de replici mi-a dat de gândit"

 Dumba Gabriela
.

Jamila le-a povestit fanilor ei de pe Facebook că o doamnă care o urmărea în online a acuzat-o de furt. Mai exact, a făcut-o vinovată pentru taxarea cu suma de 80 de lei, în fiecare lună, din contul mamei sale. Bucătăreasa i-a explicat respectivei că abonarea pe canalele de socializare, pe YouTube în mod special, nu presupune o taxă, dar nu a fost crezută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jamila a primit mai multe amenințări și ulterior a realizat că la mijloc este vorba despre o escrocherie, moment în care a decis să-i pună în gardă și pe fanii ei. Vloggărița celebră pentru rețetele sale de mâncare a explicat, în detaliu, ce s-a întâmplat.

cati-bani-ajunge-sa-faca-jamila-cuisine-pe-luna-din-vizualizarile-pe-youtubecati-bani-ajunge-sa-faca-jamila-cuisine-pe-luna-din-vizualizarile-pe-youtube

Cine a acuzat-o pe Jamila de furt

Când credea că le-a văzut pe toate, Jamila s-a trezit acuzată de furt de una dintre urmăritoarele sale, care nu înțelege prea bine care este treaba cu YouTube și rețetele postate online.

„Din categoria: CREDEAM CA AM TRAIT SA LE VAD PE TOATE!

O doamna mi-a scris pe mail ca sa ma acuze i-am furat mamei ei bani de pe abonamentul telefonului prin abonare la JamilaCuiaine. Am incercat sa-i explic doamnei ca eu nu am un sistem de abonare contra cost si ca nici n-am avut vreodata.

Practic eu nu am acces la abonamentele telefonice si nu pot face tranzactii prin care sa iau sume de bani. Nu am cum sa fac asta! Doamna nu a venit cu nicio dovada, nici nu avea cum, insa a continuat cu acuzele.

Schimbul de replici mi-a dat de gandit si vi-l las si voua mai jos. Am eliminat nume si date personale pentru a proteja identitatea persoanelor in cauza.

Cu aceasta ocazie tin sa mentionez inca o data ca JamilaCuisine nu solicitita niciun fel de plata de la abonati. Abonarea pe Facebook, Youtube, Instagram si Tiktok este 100% gratuita, asa a fost mereu si asa va ramane.

Nu solicitam vreo taxa de abonare, nici nu am solicitat vreodata, continutul pe care il producem fiind 100% gratuit pentru oricine. Nu cerem acces la abonamentele de telefonie, nici la carduri, conturi bancare sau la orice alta metoda de plata.'

Citește și: Delia a reacționat dur după ce a fost criticată pentru faptul că nu își dorește copii: „O viață aveți, dar vă preocupă altele'

Citește și: Cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Cei doi sunt împreună din 2012. „Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan’

Citește și: Ce o mai leagă pe Simona Halep de Toni Iuruc, după divorț: „Suntem…'

Jamila, victimă a escrocilor de pe internet

Jamila și-a îndemnat admiratorii să îi semnaleze imediat în cazul în care observă că cineva se folosește de numele său, pentru a pedepsi această infracțiune.

„Aveti mare grija la escroci si nu apasati pe linkuri dubioase, indiferent daca va promit castiguri in bani sau bunuri! Daca vedeti orice tentativa de escrocherie care foloseste numele JamilaCuisine, va rog mult sa-mi atrageti atentia pentru a putea contacta organele de cercetare penala pentru ca aceasta este o infractiune care se pedepseste.

I-am contact si pe cei de Vodafone, le-am trimis aceasta conversatie si le-am cerut un punct de vedere! Mi se pare halucinant sa faci asemenea afirmatii, mai ales ca nu au niciun fundament, iar voi, cei care ma urmariti de ani si ani de zile, stiti ca eu nu am cerut si nu cer nici macar 1 leu pentru continutul pe care vi-l ofer. Voi vorbi si cu avocatul meu pentru a vedea ce se mai poate face in aceasta situatie. Va tin la curent!', a scris Jamila pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton