Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că l-a înșelat pe Culiță Sterp: "Singura soluție e să acționez legal..."

 Raiciu Adriana
.

Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că l-a înșelat pe Culiță Sterp. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit în 2019. Chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de atunci, mama Geta a făcut recent o serie de declarații neașteptate despre căsnicia celor doi. A acuzat-o pe fosta noră de infidelitate, iar aceasta a reacționat dur. Iată declarațiile făcute de cântăreață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua se afla în mijlocul unui nou scandal, după ce mama Geta a făcut o serie de declarații neașteptate la adresa ei. Mama lui Culiță Sterp susține că fosta nora l-ar fi înșelat de mai multe ori pe artist, iar celebritatea au cunoscut-o împreună, ci nu Carmen l-a făcut cunoscut pe fiul ei, așa cum se tot spunea. „Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori!„, a declarat Mama Geta.

artworks-000423550146-brkh3i-t500x500artworks-000423550146-brkh3i-t500x500

Recent întoarsă din luna de miere, Carmen de la Sălciua a oferit primele declarații despre situația actuală. Cântăreața neagă că ar fi fost infidelă în fosta căsnicie și are de gând apeleze la autorități.

Citește și: Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta: „Am ales să mă port așa cum sunt eu'

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori'

Citește și: Detalii neştiute din copilăria actriţei Crina Matei. Cum a ajuns să câştige primii bani, la 14 ani: Am zis că am cucerit Pământul!

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician. Imaginile i-au surprins pe fani 

Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că l-a înșelat pe Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au căsătorit în 2017, iar doi ani mai târziu au divorțat. Multe zvonuri au apărut după separarea celor doi, iar mama Geta a făcut, recent, o serie de declarații neașteptate. Mama cântărețeului susține că fosta noră a fost infidelă în căsnicia cu fiul ei.

Artista a reacționat dur acum și îi dă replică fostei soacre. Neagă că ar fi fost infidelă în căsnicie cu fostul ei partener și spune că va acționa în instanță, pentru a încheia acest capitol.

Am zis, sunt foarte multe minciuni, multe lucruri neadevărate. Eu nu l-am înșelat niciodată pe omul acela. Și cum aș putea eu să probez că nu l-am înșelat dacă nu a fost așa?

Da, am aflat ce s-a spus. Crede-mă, sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap! Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul.„, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit Fanatik.

„Mama și sora mea nu au fost niciodată dornice de faimă”

Acuzată fiind și de faptul că ar fi încercat să-și facă mama și sora faimoase, Carmen de la Sălciua clarifică și această situație, susținând că nu familia ei nu și-a dorit niciodată asta.

Mama și sora mea nu au fost niciodată dornice de faimă. Complet fals! Dacă acum e la modă ca toată lumea să stea pe TikTok și pe rețelele de socializare, atunci eu sunt de modă veche. Familia mea nu a dorit niciodată să fie în față„, a mai spus Carmen, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton