Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea! "O iubesc nespus, dar..."

 Oana Pantazi
.

Jador nu se poate consola după ce fosta lui iubită Georgiana nu a răspuns la fel sentimentelor sale. Artistul spera să se însoare cu ea după întoarcerea de la Survivor, ba chiar găsise și un naș, în persoana lui Cătălin Moroșanu… Acum a mărturisit că, în pofida faptului că o iubește în continuare, nu vrea să se mai împace cu ea…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jador a mărturisit nu o dată că Georgiana este femeia vieții lui și că își dorește să se însoare cu ea. Artistul a mărturisit că nu a avut aceste sentimente pentru niciuna dintre domnișoarele care au trecut prin viața lui, și nu au fost puține… Ce o face diferită pe Georgiana? Cu siguranță faptul că se cunosc de tineri și că ea i-a fost alături pe vremea când erau studenți și el nu avea bani să-și scoată iubita poate nici la un suc. Dragostea ei dezinteresată l-a făcut să o iubească și mai mult și să și-o dorească alături…

maxresdefault-1-1maxresdefault-1-1

Jador, suferă după Georgiana

Deși, în ceea ce privește viața profesională, este pe val, Jador nu se poate lăuda cu aceleași performanțe în viața amoroasă. Teoretic, artistul a avut întotdeauna succes la femei, care roiesc în jurul lui, însă gândul său este numai la Georgiana… Și nu se sfiește să declare asta cu fiecare ocazie. Deși plănuise să se însoare cu fosta lui iubită, artistul nu și-a văzut visul materializat. Invitat la Xtra Night Show, Jador a povestit că suferă enorm după Georgiana și că toate piesele de dragoste îi sunt dedicate ei.

'Sufăr, de asta am venit aici, că sufăr, sufăr după fosta, am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare. Dacă aș fi fost lacom, mi-au plăcut distracția și femeile, nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr. O să scot o piesă care se numește Aseară dansai singură și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea', a mărturisit Jador la Xtra Night Show.

Citește și: Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana: „Gata povestea tristă'

Citește și: Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: „Era ziua mea, aveam 50 de lei”

Citește și: Aurel Pădureanu, mari probleme financiare după moartea Corneliei Catanga. „Nu am bani nici de chirie'

Citește și: Cerere în căsătorie la Mireasa! Izabela și Blaze s-au logodit

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor! „Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

De ce nu mai vrea artistul să se împace cu fosta iubită

Cariera lui este pe val și piesle sale devin hituri la scurt timp după lansare, dar viața sentimentală este departe de a-i aduce împlinirea. Jador a dezvăluit și care este motivul pentru care piesele sale sunt triste, dar și de ce nu își mai dorește o împăcare cu Georgiana, deși, paradoxal, o iubește enorm.

'Când o să vină o fată care să mă facă fericit o să vină o piesă de dragoste fericită, ne-am cunoscut de mult timp, am fost mai întâi colegi, o iubesc nespus, o iubesc foarte mult, dar când mă duc acasă am nevoie să mă ia cineva în brațe, să nu fie scandal', a mai spus Jador.

Mărul discordiei între Jador și Georgiana, gelozia

Cu toate că și-a mărturisit dragostea pentru Georgiana cu fiecare ocazie, fosta iubită a artistului a rămas inflexibilă, chiar dacă sentimentele pentru el, cu siguranță, nu au dispărut. Ce-i drept, de-a lungul timpului, Jador i-a pus răbdarea la încercare de multe ori iubitei sale, iar Georgiana în cele din urmă nu a mai rezistat. Artistul a mărturisit că fosta lui iubită este geloasă pe el… Dar motivele sunt perfect întemeiate.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa’, a povestit Jador, cu altă ocazie, la XNS.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton