Cum a ajuns Mircea Badea să fie arestat în Anglia: "În 12 ore s-a lămurit situația"

 Dumba Gabriela
.

Mircea Badea a trecut printr-un moment delicat acum câțiva ani, când a fost arestat în Anglia. Vedeta Antena 3 a povestit prin ce a trecut atunci și cum a fost tratat ca un infractor pe aeroportul din Londra și interogat 12 ore.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mircea Badea a povestit, joi seară, în emisiunea 'În gura presei', cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mulți ani. Mircea Badea nu a fost arestat oricum, ci chiar de către trupele speciale de intervenție.

16153235282411615323528241

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.„, a povestit Mircea Badea.

Vedeta Antena 3 a continuat cu detalii amuzante pentru cei din platou, despre modul în care i-au fost luate probe ADN.

„După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.”, a mai spus Badea.

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului’

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:„Eu nu l-am mai iubit’

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!„Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat’

Mircea Badea a povestit că totul a fost din cauza unei erori comise de autoritățile engleze. În plus, din cauza acelei întâmplări, omul de televiziune a povesteit că a avut multă vreme unele probleme când ajungea pe aeroporturile din Marea Britanie.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a povestit Mircea Badea.

Amendat de ANAF, din greşeală

În urmă cu câteva zile, Mircea Badea era foc şi pară după ce a primit o notificare de la ANAF, în care este înştiinţat că ar avea o datorie provenită din „diferenţe de impozit anual de regularizare”, în valoare de peste 50.000 de lei.

La scurt timp, a fost sunt de un angajat al ANAF, confirmându-i faptul că există posibilitatea unei greşeli: „Am fost sunat de la ANAF, au admis posibilitatea existentei unei erori, verifica si ma anunta. Orice document se va elibera de catre ANAF il voi posta aici. La 17.20 intru live la Antena3 pe tema„.

Ulterior, a mai primit un apel, în care i se comunică faptul că, într-adevăr, s-a produs o eroare a „softului informatic'.

Tocmai mi s-a comunicat de la ANAF ca s-a produs o inadecvare a softului informatic si ca, dupa ce se termina toate verificarile, voi primi o contra decizie„, a conchis vedeta Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton