Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre în Dubai. Când are loc nunta

 Oana Pantazi
.

După 7 ani de relație și trei copii superbi Florin Salam se însoară în sfârșit cu femeia vieții lui, Roxana Dobre. Cei doi au ales deja locația și au pus la punct mare parte din detalii. Iată când se va produce fericitul eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam urmează să se însoare cu Roxana Dobre, iar cei doi au pus deja la punct detaliiile apropiatului eveniment. Artistul trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții lui. Este tată, bunic, iar din punct de vedere profesional este încă pe val. Din păcate, cel mai fericit eveniment al vieții sale, nunta, a tot fost amânat, în ultima perioadă din cauza pandemiei de coronavirus. Curând însă, așteptarea va lua sfârșit și cei doi parteneri vor spune DA și în fața lui Dumnezeu.

img-2-1img-2-1

Florin Salam se însoară într-o locație exotică

Florin Salam și-a propus de mult să se însoare cu Roxana, însă cei doi au fost împiedicați de diferite conjuncturi. Atât artistul, cât și viitoarea lui soție au mărturisit că își doresc o ceremonie discretă, susținând că pentru ei, în primul rând, importantă este cununia religioasă. Acum, se pare, cei doi s-au decis pentru Dubai, destinație unde au fost împreună în vacanță și care i-a impresionat. Conform apropiaților cuplului, nunta ar urma să aibă loc acolo, spre finele anului, perioadă când temperaturile sunt ceva mai prietenoase.

'Dacă nu era pandemia, Roxana și Florin ar fi făcut nunta de toamna trecută, atunci era programată. Roxana își dorește o locație exotică și vrea să se mărite pe plajă. Din toate variantele s-a ales Dubaiul, pentru că se ajunge cel mai ușor, e cursă directă până acolo și pot zbura ușor și copiii', a dezvăluit un apropiat al familiei artistului pentru WOWbiz.

Citește și: Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam: 'Așa a făcut Dumnezeu să se întâmple. Eu să-i fiu aleasa'

Citește și: La 41 de ani, Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară! Ce nume special a primit nepotul lui

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița: „Încercam să mă calmez, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor! „Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

Citește și: Aurel Pădureanu, mari probleme financiare după moartea Corneliei Catanga. „Nu am bani nici de chirie'

Roxana va avea două rochii de mireasă

Chiar dacă pentru ea va fi prima oară când îmbracă rochia de mireasă, iar florin Salam se însoară a doua oară, Roxana Dobre mărturisea, cu ceva timp în urmă, că își dorește o ceremonie discretă.

„O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu’ , mărturisea Roxana anul trecut.

Florin Salam și Roxana Dobre și-au propus să facă cununia civilă în țară, în timp ce ceremonia religioasă ar urma să aibă loc la o biserică de lângă București sau la o misiune ortodoxă din Dubai. Va exista însă și o ceremonie pe plajă, în cadrul căreia cei doi își vor spune jurămintele pe malul mării, mai notează sursa citată. Roxana va purta două rochii: una de mireasă, în timpul ceremoniei, iar a doua, din mătase, la petrecerea de după.

Petrecerea de după ar putea avea loc pe un yaht închiriat, aceasta fiind urmată de o recepție la un hotel de lux, la care vor participa doar familia și câțiva apropiați ai celor doi. Cei doi nu și-au uitat însă nici prietenii din țară, la întoarcere urmând să aibă loc o petrecere cu lăutari, în binecunoscutul stil românesc.

Artistul a mai fost însurat o dată

Înainte de a o întâlni pe Roxana însă, Florin Salam a trăit cel mai greu moment din viața lui: moartea Fănicăi, prima soție și mama primilor doi copii ai săi. Artistul a decis să-și refacă viața, după ce mama copiilor lui, Betty și Dani, a murit la doar 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Roxana este cea care i-a dăruit cântărețului încă trei copii și l-a ajutat să treacă peste drama din viața lui. Iar curând, Florin Salam se însoară cu femeia care l-a făcut să iubească din nou atunci când credea că nu mai e posibil.

„Eu vorbesc cu Roxana de Fănica mea, nu o să o uit niciodată pe Fănica, dacă nu era ea, eu nu iubeam niciodată şi i-am zis asta’, spunea Florin Salam în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton