Jador și Georgiana s-au împăcat. Cum au fost surprinși împreună

 Dumitrache Medeea
.

Jador și Georgiana au o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au despărțit de nenumărate ori și de fiecare dată au spus că este definitiv. Ei bine, artistul și cea despre care spune că este iubirea vieții sale au fost văzuți din nou împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador a recunoscut public faptul că Georgiana este femeia pe care a iubit-o și o iubește în continuare cel mai mult. Cei doi au trecut prin multe momente de cumpănă și de fiecare dată au spus că relația lor s-a încheiat definitiv.

jador-wowbizjador-wowbiz

După ce s-a întors de la Survivor, Jador anunța că s-a despărțit din nou de Georgiana. Dar după cum ne-a obișnuit, artistul s-a împăcat cu iubita sa și au fost surprinși împreună.

Jador și Georgiana s-au împăcat

Jador și Georgiana s-au împăcat. Și cel mai probabil nu este o veste surprinzătoare pentru nimeni. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri care, într-un final, au dus tot la o împăcare.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor:

Citește și: Jador și-a cumpărat casa visurilor lui.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele.

Citește și: Cine este Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe Nevăzute.

Și cum este clar faptul că nu pot sta departe unul de celălalt, Jador și Georgiana au fost surprinși împreună. Conform unor fotografii primite de wowbiz.ro, dar și contului de Instagram al artistului, cei doi s-ar afla în Vatra Dornei. În pozele făcute de fani, aceștia se află la un restaurant unde au luat prânzul.

Artistul nu a postat însă nicio fotografie în care să apară alături de Georgiana Elisei. Cel mai probabil aceștia nu vor să se grăbească cu vestea cea mare, ci vor să aștepte să vadă cum vor evolua lucrurile între ei.

Jador și Georgiana, dragoste cu năbădăi

După toate despărțirile prin care au trecut Jador și Georgiana, cu toții ne-am întrebat care este motivul de la care pleacă toate aceste certuri. Artistul a explicat ce anume pune capac relației lor de fiecare dată, iar, pe scurt, ar fi vorba despre geloziile Georgianei, după cum spune Jador.

Cântărețul a mărturisit că este asaltat de fane destul de des atât în viața reală, cât și pe rețelele sociale. Cu toate acestea, Jador spune că a fost cuminte și nu a dat curs conversațiilor cu alte fete.

Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu'.

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa', a spus Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton