Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele. Noi detalii din anchetă

 Cica Cristina
.

În urma perchezițiilor care au avut loc la Brigitte și Florin Pastramă acasă, s-a decis ca cei doi să fie plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. Cei doi soți și-au recunoscut faptele, motivând că nu au știu că vânzarea unui produs contrafăcut constituie infracțiune. Iată câteva detalii de ultimă oră din ancheta care îi vizează pe soții Pastramă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Autoritățile s-au autosesizat în acest caz, după ce soții Pastramă au promovat măștile pe diverse site-uri de socializare, dar și în cadrul emisiunilor mondene unde au fost invitați, au precizat surse pentru gândul.ro. Mai mult, Florin Pastramă a fost întrebat chiar într-o emisiune dacă măștile sunt originale, răspunsul său venind prompt și clar: „Da, sunt originale'.

Brigitte-Florin-Pastrama-1-3Brigitte-Florin-Pastrama-1-3

Măștile contrafăcute erau promovate și pe un site înființat de Brigitte și Florin Pastramă, dar și pe pagina electronică a unui celebru magazin online.

Autoritățile s-au atosesizat în cazul soților Pastramă

Oamenii legii au strâns informații cu privire la activitatea lor comercială, iar în urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia potrivit căreia ideea i-ar fi aparținut femeii. Inițial, măștile inscripționate „Louis Vuitton' ar fi fost vândute cu 70 de lei bucata și erau aduse din China.

După ce s-au analizat probele pe care le-au avut la dispoziție, au avut loc percheziții în casa cuplului, fiind ridicate mai multe pachete ce conțineau măști inscripționate cu marca firmei de lux, dar și alte documente. Acte care să ateste proveniența măștilor, însă, nu s-au găsit.

Citește și: Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă.Ce probe au găsit polițiștii

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă.Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor:„Acum și-ar fi dorit să…'

Citește și: Benone Sinulescu s-a externat după două săptămâni.Cum se simte acum

Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele. Ce se întâmplă?

Brigitte și Florin Pastramă au stat multe ore la audieri, timp în care au oferit explicații oamenilor legii. Soții ar fi recunoscut că măștile nu erau originale, însă au motivat că nu erau la curent cu faptul că vânzarea acestora ar constitui infracțiune.

Ce urmează să se întâmple? Autoritățile române urmează să trimită, potrivit procedurii în astfel de cazuri mostre în Franța. Astfel, experții „Louis Vuitton' trebuie să stabilească dacă măștile sunt copii sau originale. În cazul în care se va stabili că sunt contrafăcute, reprezentanții casei de modă vor lua o decizie în acest cazm dacă „Louis Vuitton' se va constitui parte civilă.

Descinderi acasă la Brigitte și Florin Pastramă

În comunicatul Poliției s-a arătat că se fac cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere și au fost conduși la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, se arată în comunicatul Poliției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton