Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor: "Acum și-ar fi dorit să..."

 Cica Cristina
.

Ella și Jador s-au numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei! Relația lor a început în casa din Turcia, iar cei doi au continuat să se întâlnească și după ce show-ul matrimonial s-a încheiat. În ciuda faptului că au curs râuri de cerneală pe baza relației lor, Jador a evitat să vorbească clar despre legătura lor amoroasă. Acum, Ella susține că a fost deanjată de faptul că artistul nu a recunoscut fără rezerve relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ella și Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei. Povestea lor a început în casa din Tucia, iar între cei doi s-au întâmplat multe de-a lungul timpului. Au existat numeroase tensiuni, la un moment dat chiar s-a vorbit despre un triunghi amoros, însă între timp frumoasa concurentă și-a refăcut viața.

Ella-1Ella-1

Ella, despre Jador: „Este cam tarziu'

Cu toate că s-a scris mult despre legătura lor amoroasă, Jador nu a spus răspicat că ar avea o relație cu Ella. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost întrebată dacă a fost deranjată că Jador a evitat să recunoască relația lor, răspunsul Ellei fiind afirmativ.

Citește și: De ce s-au despărțit Ella și Jador:”Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

Citește și: Ce spune Ella despre împăcarea cu Jador:„M-a mai căutat, poate…'

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână:„Mai stă în spital până când…'

La acel moment, a fost deranjată, însă apoi a spus că artistul ar mai fi căutat-o. Mai mult, acum și-a întărit spusele, menționând că acum poate și-ar fi dorit o relație pe care să și-o asume public, însă este prea târziu.

„Într-adevăr, la momentul respectiv, m-am simțit deranjată. Așa a considerat el și asta a fost. Probabil, acum și-ar fi dorit să aveam o relație și să ne-o asumăm, public, însă, este cam tarziu', a declarat Ella pentru cancan.ro.

De ce s-au despărțit Ella și Jador

Povestea de dragoste dintre Jador și Ella s-a încheiat însă în momentul în care artista nu a mai putut trece peste crizele de gelozie ale iubitul ei, dar și peste faptul că Jador îi băga bețe în roate pe plan profesional. Mai mult, susține ea, artistul era total schimbat în momentul în care nu se afla în fața camerelor.

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni, se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc. Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii, de exemplu' a mai povestit Ella.

Ella are un nou iubit

Ella de la Puterea Dragostei și-a cunoscut actualul iubit când mama ei a ajuns într-o stare gravă, din cauza cancerului la sân.

Ella a trecut de la agonie la extaz pentru că în toată această perioadă în care mama ei a început să se simtă din ce în ce mai rău, fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a întâlnit pe actualul ei iubit. Acesta a spus că, în momentul de față, bărbatul din viața ei îi aduce liniște. În timpul zilei, Ella este alături de mama ei, iar seara și-o petrece alături de iubitul ei.

De obicei Dumnezeu ia pe o parte și dă pe alta. L-am cunoscut pe băiatul acesta când mama se simțea rău. M-am dus la mine în zonă pentru o ședință foto și printr-un grup de prieteni așa l-am cunoscut. Era inima mea destul de îndurerată și supărată și nu-mi era gândul la nimic. În momentul de față îmi aduce liniște. I-am zis că dacă vrea ceva serios începem ceva, dacă nu, eu n-am timp și de alte probleme. S-au îmbinat lucrurile frumos. Pe zi sunt cu mama și seara stau cu el. Am încercat, dar nu s-a putut nimic. Mă afectează toate aceste probleme, sunt destul de impulsivă, încerc să lucrez cu psihicul meu, dar ea mă simte acum mai mult ca niciodată‘, a mai spus Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton