Cine este Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe Nevăzute. Predă cursuri de genetică la Cambridge

 Cica Cristina
.

Cine este Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe nevăzute? Mircea Iliescu este unul dintre cei patru specialiști din cadrul show-ului matrimonial de la PRO TV. Este doctor în genetică și evoluție umană. Iată câteva detalii despre expertul din cadrul noii emisiuni de la PRO TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mircea Iiliescu de la Căsătoriți pe nevăzute se numără printre cei patru specialiști ai show-ului, alături de Oana Nicolau – psihosexolog, Taher Sonu – expert în relații și Victor Toriani – psihoterapeut.

Cu ajutorul experților, participanții urmează să fie ‘potriviți’ pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, și pe care o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile.

Cine-este-Mircea-Iliescu-casatoriti-pe-nevzute-1Cine-este-Mircea-Iliescu-casatoriti-pe-nevzute-1

Cine este Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe nevăzute

Cine este Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe nevăzute? Este întrebarea care stă pe buzele multora, după ce s-au aflat numele celor patru specialiști de la Căsătoriți pe nevăzute.

Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe nevăzute este doctor în genetică și evoluție umană (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). Mircea Iliescu este pasionat de diversitatea umană din întreaga lume.

Ca biolog interesat de istoria și variația populațiilor umane, el lucrează în spațiul interdisciplinar definit de granițele dintre genetică, evoluție și antropologie. În timpul doctoratului la Universitatea Cambridge, care a inclus șase luni de muncă de teren în sudul Indiei, Mircea Iliescu a studiat genetica diversității pigmentării umane în rândul populațiilor indiene, potrivit ice.cam.ac.uk.

Citește și: Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV.Cum te poți înscrie

Citește și: Cine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TV

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Neogiță și iubitul ei, politicianul Cătălin Boboc:„În urmă cu două luni…'

Mircea Iliescu predă genetica la Cambridge

În prezent, Mircea Iliescu de la Căsătoriți pe nevăzute predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge.

Împreună cu alți colegi din Marea Britanie, India și România se concentrează asupra evoluției genetice a diversității umane în populațiile cu o istorie evolutivă complexă.

Mircea Iliescu, primele declarații în calitate de specialist la Căsătoriți pe nevăzute

Mircea Iliescu, unul dintre specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute, a vorbit despre modul în care va funcționa potrivirea partenerilor, pornind de la partea de genetică.

Specialistul se va ocupa de descifrarea rezultatelor unui test ADN prelucrat de o companie americană. Rezulttatele ar urma să furnizeze detalii privind compatibilitatea biologică. În plus, concurenții vor fi nevoiți să treacă și printr-un test de atracție, bazat pe preferințele fiecăruia în parte.

‘Mă văd în această emisiune ca exact ceea ce sunt în viața de zi cu zi: geneticianul, omul de știință, care va aduce în casele oamenilor ideea că genetica ne poate oferi răspunsuri neașteptate, dar fascinante în același timp, despre noi ca oameni frumoși și diferiți.

Participanții la această emisiune vor fi supuși unui test ADN prelucrat de o companie americană, iar eu voi contribui la descifrarea rezultatelor pentru a înțelege în ce măsură ele ne pot informa despre compatibilitățile biologice între potențialele cupluri care se vor forma în cadrul acestei emisiuni.

În plus, participanții vor trece și printr-un test de atracție pe baza simțului olfactiv, care ar putea aduce date interesante despre preferințele lor pentru un partener sau altul. Toate aceste informații vor oferi astfel o perspectivă inedită asupra matchmakingului, alături de concluziile colegilor mei’, a spus Mircea Iliescu, genetician.

Sursa foto: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton