Zanni susține că Roxana Ghiță a făcut sex cu un coleg, la Survivor: „Sub pătură, în baracă”

 Mirea Roxana
.

Zanni, câștigătorul Survivor România, a spus că a fost atras de Roxana Ghiță, la Survivor, însă susține că acesteia îi plăceau mai mulți băieți din competiție, ceea ce l-a făcut să își schimbe părerea despre ea. În plus, nu mult a mai durat și Zanni a șocat pe toată lumea când a spus că Războinica a întreținut relații intime cu un coleg de echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, este cunoscut pentru faptul că nu se teme să spună ceea ce gândește, lucru care nu i-a fost întotdeauna benefic în competiția difuzată de Kanal D. De data aceasta, el a vorbit despre fetele de la Survivor și a făcut dezvăluiri șocante despre Roxana Ghiță. Zanni a spus că s-a simțit atras de Roxana l-a Survivor, însă când a văzut că ei îi plăceau mai mulți concurenți, s-a simțit oarecum dezamăgit.

r1-7r1-7

Inițial, Zanni a crezut că Roxanei Ghiță îi plăcea doar de el, însă după a realizat că Războinica se mai simțea atrasă și de Jador și Culiță Sterp.

Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită', a spus Zanni, la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Zanni, despre singura fată de care a fost îndrăgostit:„Și-a bătut joc de mine'

Citește și:Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:„Nu mi-a plăcut'

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor:„Acum și-ar fi dorit să…'

Citește și: Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu:„Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar…'/ EXCLUSIV

Zanni spune că Roxana Ghiță a făcut sex la Survivor la Survivor

În continuare, Zanni a uimit pe toată lumea cu afirmația pe care a făcut-o. Câștigătorul Survivor a dezvăluit că Roxana Ghiță a întreținut relații intime cu unul dintre colegii ei, în competiție. Mai exact, este vorba de Musty. Zanni susține că totul s-a petrecut sub pătură, în baracă și afirmă că nu doar el deține această informație. De asemenea, câștigătorul Survivor este de părere că Roxana ar mai fi întreținut relații intime și cu Andrei Dascălu, în competiție, însă nu este doar o bănuială.

Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei', a spus Zanni, despre Roxana Ghiță.

În plus, Zanni își menține părerea potrivit căreia Elena Marin s-a dat la el și la Cosmin Stanciu.

Elena Marin s-a dat la mine si la Cosmin. Au fost numai combinatii pe acolo, dar nereușite', a mai spus câștigătorul Survivor. Totuși, chiar și în competiție, Elena Marin a negat aceste acuzații.

Cum se apără Roxana Ghiță după ce Zanni a spus că s-a culcat cu Musty

Roxana Ghiță a primit numeroase mesaje de la internauți în care a fost întrebată dacă este adevărat ceea ce a afirmat Zanni despre ea. Războinica a vrut să lămurească sițuația și a spus că între ea și Musty nu s-a întâmplat absolut nimic.

„Tot primesc mesaje în legătură cu declarația lui Zanni. Nu vreau să intru într-o polemică cu el pentru că asta își dorește. Caută atenție. Zanni momentan este uțor frustrat din varii motive și minte tot poporul că e sincer, dar ăsta e pe departe adevărul. Atât timp cât eu știu ce am făcut, nu mă deranjează. Eu știu cine sunt. Oamenii din jurul meu la fel. Nu s-a întâmplat absolut nimic între mine și Musty!!! De unde ar știi el oricum?? A fost în cealaltă tabără, nu vedeți că minte? Și noi doar stăm și ascultăm cum dă gratuit în mine, în Adelina, în Ana, în Moro, în Elena și lista continuă.

Din păcate, ăsta e caracterul și asta e realitatea. El știe foarte bine ce s-a întâmplat în primele nopți cînd s-a dat la mine și nu cred că ar vrea să se ducă mai departe toată conversația asta. Nu o să mai continui. Vreau să închei orice discuție în legătură cu ce mai minte Zanni. Este un fals și îi place să îi rănească pe cei din jur atât timp cât el se simte bine', a scris Roxana Ghiță, pe Instagram.

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație

Între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu a existat o atracție încă din competiție. În plus, cei doi au o relație în momentul de față, Sindy fiind cea care a vorbit despre legătura lor și cum s-a petrecut totul. Foști concurenți din echipa Războinicilor, dar și a Faimoșilor au plecat la mare, în Vama Veche.

Din echipa Războinicilor au fost Roxana Ghiță, Marilena, Sindy, Andrei Dascălu și Marius Crăciun. Sindy a mărturisit că, în Vama Veche, s-ar fi înfiripat o relație între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu.

Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare‘, a spus Sindy.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton