Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere: „Că să vezi diferență...”

 Dumitrache Laura
.

Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Culiță Sterp a trecut printr-o perioadă dificilă. Artistul de muzică de petrecere a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, fiind acuzat de trei infracțiuni. Pentru prima oară după scandalul accidentului, cântărețul s-a întâlnit cu Jador la un eveniment dedicat unei tinere. Acesta a primit o remarcă surprinzătoare din partea prietenului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Culiță Sterp s-a întâlnit cu Jador, pentru prima dată după ce a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. Recent, cei doi artiști au mers împreună la ziua unei tinere care a împlinit 18 ani. Jador și Culiță au apărut într-un clip video postat de fiul mamei Geta pe rețelele de socializare.

culitaculita

Culiță Sterp și Jador i-au pregătit tinerei o adevărată surpriză. Jador s-a urcat la volanul unui bolid de lux, fiind cadoul tinerei, iar Culiță a urcat în dreapta, ținând în brațe un buchet mare de flori. Cei doi au reușit să facă mare show, iar Jador nu a ratat ocazia de a face o remarcă la adresa prietenului său.

Citește și: Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp:”Am fost tare supărată, nu are nicio scuză”

Citește și:Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată:”Definiția perfectă pentru neam prost”

Citește și:Magda și Tolea Ciumac, scandal monstru, după 14 ani de la divorț. Ce acuzații face luptătorul:„Copilul era carne vie, de asta ți-am răpit copilul'

Citește și:Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram:'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului

Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal de proporții după ce a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. Acesta a fost cercetat pentru trei infracțiuni, fiind aspru criticat. Recent, Culiță Sterp a mers împreună cu Jador la ziua unei tinere care a împlinit 18 ani.

Cei doi i-au pregătit o surpriză de proporții sărbătoritei. Artiștii au mers împreună la eveniment și au postat câteva imagini în mediul online, pentru fanii lor. Când au ajuns la petrecere, Culiță Sterp și Jador au avut parte de o primire de neuitat.

„Că să vezi diferență, eu cu mașină, asta cu mălaiul'

Culiță Sterp și Jador și-au făcut intrarea la eveniment coborând dintr-un bolid de lux. Îmbrăcați la costum, cei doi artiști s-au urcat la volanul unei mașini și s-au prezentat în fața tinerei sărbătorite.

Mașina era cadou pentru ea din partea familiei, dar surpriza avea să fie și mai mare cu cât cei doi cântăreți și-au făcut apariția împreună. Mai mult, Culiță și Jador s-au întâlnit la eveniment cu Tzanca Uraganu. Cu toate astea, Jador nu s-a putut abține și i-a dat o replică în stilul său caracteristic lui Culiță Sterp.”Că să vezi diferență, eu cu mașină, asta cu mălaiul! „, a spus Jador.

Culiță Sterp și Jador au făcut show la același majorat

Jador și Culiță Sterp au făcut show la majoratul unei tinere din Caransebeș. Printre artiștii chemati să întrețină atmostfera la eveniment s-a numărat și Tzanca Uraganu. Muzica și artificiile au răsunat până în zori. Culiță Sterp și prietenul său au cântat „La mulți ani!', alături de toți cei care au luat parte la evenimentul grandios.

„Cel mai tare majorat pe 2022 a fost astăzi la Caransebes, la Madalina! Nu-i șmecherie nici fiță, doar Țancă, Jador și Culiță', este descrierea care apare pe contul de TikTok al lui Culiță Sterp.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton