Cristina Țopescu va fi din nou la TV, la doi ani după moartea sa. Ce a pregătit Prima TV în memoria prezentatoarei TV

 Dumitrache Laura
.

Cristina Țopescu s-a stins din viață în 2019. Jurnalista a fost găsită fără suflare în propria locuință. O vecină de-a ei a fost cea care a dat alerta, după ce nu o mai văzuse de trei săptămâni. Prima TV împlinește 25 de ani de activitate, iar cu această ocazie specială, Cristina Țopescu va fi din nou pe micile ecrane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut trei de la moartea Cristinei Țopescu, iar oamenii care au lucrat împreună cu ea și au cunoscut-o nu au uitat-o. Postul de televiziune Prima Tv organizează o zi specială pe data de 17 decembrie, cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de la începerea activității sale. Printre toate programele se va regăsi și emisiunea Cristinei Țopescu.

cristina topescucristina topescu

Moartea Cristinei Țopescu a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o. Prezentatoarea TV s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, fiind găsită fără suflare pe 12 ianuarie, în propria casă. Cristina Țopescu a fost primul dintre cei trei copii ai comentatorului Cristian Țopescu.

Citește și: S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său

Citește și:Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

Citește și:Gheorghe Turda iubește din nou, după relația eșuată cu Nicoleta Voicu:”M-am liniștit din toate punctele de vedere”

Citește și:Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut:”Nu am vrut să mă înfometez”

Cristina Țopescu va fi din nou pe micile ecrane, chiar și după moartea sa

Cristina Țopescu a luat în perioada 2001-2013 la Prima Tv, iar pe 17 decembrie, postul de televiziune organizează o zi specială cu ocazia împlinirii a celor 25 de ani de existență. Astfel, vor difuza imagini de colecție cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu, difuzând și cele mai sensibile reportaje ale acesteia.

„A arătat fața nevăzută a celebrităților și a scris istorie! Sâmbătă, de la ora 10:00, retrăiește interviurile Cristinei Țopescu într-o ediție specială, doar la Prima TV', a transmis Prima Tv pe Facebook. De asemenea, postul de televiziune a pregătit și alte surprize de emisiuni care au avut succes mare la vremea lor.

Cristina Țopescu avea o relație specială cu tatăl ei, Cristian Țopescu

Cristina Țopescu a fost devastată când tatăl ei, comentatorul Cristian Țopescu, s-a stins din viață. Cei doi aveau o relație apropiată, deși fostul jurnalist divorțase de mama ei de ani de zile. Comentatorul sportiv a încetat din viață în 2018, iar atunci Cristina a cerut discreți și nu a dorit să facă declarații. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe Facebook,la scurt timp după moartea tatălui ei. Un an mai târziu, Cristina Țopescu avea să fie găsită fără suflare în propria locuință.

'Stiti, zilele si noptile astea am stat numai pe net, pe youtube, sa-l vad si sa-l tot revad pe tatal meu, sa-l ascult. Nu simt ca a plecat in mod definitiv, nu procesez încă. Ieri dimineață m-am trezit cu un sentiment cumplit de neputință că vineri am plecat de la cimitir si l-am lasat acolo singur, în pământ. Iar acum simt ca tot crește în mine încă un sentiment.Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, cand inca mai putea vorbi, au fost : Nu te lasa!' a scris, la acel moment dureros, Cristina Țopescu.

Cristina a fost găsită fără suflare în propria casă

În seara de 12 ianuarie 2020, Cristina Țopescu era găsită fără suflare în propria casă din Otopeni. O vecină și-a dat seama că e ceva în neregulă cu jurnalista după ce nu o mai văzuse de câteva săptămâni.

După ce a alertat autoritățile, polițiștii au intrat în casa acesteia și au găsit-o fără suflare. Prietenii apropiați ai jurnalistei au declarat că aceasta sufererea de depresie după moartea tatălui ei. În locuința sa au fost găsit și câinii prezentatoarei tv, pe care Cristina îi iubea nespus de mult.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton