Top 5 lucruri de care ai nevoie în timpul iernii atunci când ai un bebeluș

 advertising.ringier
.

Atunci când ai un bebeluș, sezonul rece vine mereu cu noi provocări, mai ales dacă ești la primul copil și nu știi exact de ce lucruri ai nevoie pentru ca totul să fie în regulă, iar tu să te bucuri de iarnă alături de cel mic și să îți aduci aminte de momentele magice din copilărie. Dacă și tu te numeri printre mămicile aflate la primul copil sau chiar și la al doilea, însă care au nevoie de informații suplimentare în ceea ce privește lucrurile cu adevărat necesare în sezonul rece, atunci materialul următor este pentru tine. 

Vei găsi informații necesare despre ce ai nevoie să achiziționezi în timpul iernii, totul pentru ca tu să te bucuri de o perioadă magică și fără griji, alături de bebelușul tău. 

Iată lucrurile cu adevărat importante pe care trebuie să  le ai în sezonul rece

În primul rând, pentru a te bucura de primii fulgi de zăpadă exact așa cum făceai în copilărie, ai nevoie să cumperi haine călduroase pentru cel mic. Din garderoba bebelușului nu trebuie să lipsească o salopetă de fâș impermeabilă, pe care să o poți folosi atunci când ninge, plouă sau este foarte frig. De asemenea, nu trebuie să neglijezi costumele comode, din bumbac, cu care să îl îmbraci înainte să îl transformi într-un mic 'cosmonaut'. Nici body-urile din bumbac de cea mai bună calitate nu trebuie uitate, acestea fiind un must-have al sezonului rece. Căciulile din materiale moi și pufoase nu trebuie uitate, precum și un fular călduros (atenție, fularul nu se pune peste gura și nasul copilului!). 

Dacă bebelușul tău a crescut puțin și a trecut pe perioada landoului, acum e momentul să achiziționezi un cărucior sport de la Babymatters.ro, locul ideal de unde poți alege dintr-o gamă variată de modele. De ce ai nevoie de un cărucior sport? În primul rând, este mult mai simplu de ridicat (are o greutate mică) și se descurcă pe teren accidentat (precum zăpada), iar atunci când se strânge poate încăpea perfect în spații mici, fără niciun fel de problemă. 

Un alt lucru de care ai nevoie atunci când iarna își face simțită prezența este achiziționarea a unor încălțări impermeabile, adecvate vârstei bebelușului. Chiar dacă momentul primilor pași încă nu a sosit, cel mic are nevoie de încălțări impermeabile, călduroase și ușor de purtat. 

Dacă ai avut grijă să achiziționezi deja căruciorul potrivit, dar și hainele călduroase de care cel mic are nevoie atunci când afară este frig, nu uita de crema specială pentru bebeluși, care va avea grijă de fața și de mâinile copilului. Pielea acestuia se usucă rapid așa că are nevoie de hidratare complexă. 

Nu în ultimul rând, nu uita să cumperi mănuși pentru cel mic. Chiar dacă nu va sta multă vreme în frig, extremitățile se răcesc cel mai rapid, așadar trebuie protejate și ținute la căldură pentru a evita orice disconfort. 

Așadar, nu uita să cumperi tot ce are bebelușul nevoie pentru sezonul rece, iar bucuria primilor fulgi de nea va fi deplină pentru că vei ști că cel mic este perfect protejat. 

Sursa foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton