Mihai Trăistariu a împlinit 46 de ani. A avut o copilărie plină de tarume: „Zilnic erau bătăi. O lega de calorifer și...”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Trăistariu a împlinit 46 de ani. Vineri, 16 decembrie, artistul își sărbătorește ziua de naștere. Într-un interviu recent, fostul membru din trupa „Valahia' a vorbit despre primii ani din viața lui, marcați de lipsurile materiale și de violența tatălui. Acesta a mărturisit că și-ar dori să poată vorbi cu părintele lui, trecut în neființă în urmă cu aproape 30 de ani. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară.  La ediția din 2006 a Eurovision, acesta a obținut cel mai mare punctaj din istoria României, fiind punctul culminant din cariera sa. În ultimii ani, cântărețul s-a lansat în afaceri, fiind proprietarul mai multor apartamente și garsoniere din Mamaia Nord. Astăzi, 16 decembrie, Mihai Trăistariu împlinește 46 de ani și a oferit un interviu despre cariera și copilăria sa. Acesta a rememorat momentele cumplite din relația cu tatăl său, descriindu-l drept un „om violent'.

m9-1m9-1

Mihai Trăistariu a împlinit 46 de ani. Deși a avut o copilărie marcată de lipsuri materiale, artistul a mărturisit că era fericit. La 19 ani, acesta a câștigat primii bani din muzică, iar doi ani mai târziu a fost cooptat în trupa „Valahia'. Cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu a fost acela când și-a pierdut mama, la scurt timp după participarea artistului la Eurovision, ediția din 2006.

Citește și: Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme'

Citește și: Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral:„Îmi place turismul, am câștigat bani frumoși'

Citește și: Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu cinci etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Citește și: Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:”O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…”

Mihai Trăistariu a împlinit 46 de ani

Artistul a vorbit despre relația cu părinții săi, în perioada copilăriei. Dacă cu mama sa putea vorbi orice, tatăl său era un bărbat violent, iar Mihai Trăistariu asista la scenele cumplite care aveau loc în familia lor.  

„Tata a fost un om violent. Aveam 10 ani și o bătea tot timpul pe mama. Îmi aduc aminte că se certau, zilnic erau scandaluri și bătăi, o lega de calorifer, era crunt. Îi punea perna în cap și îi dădea pumni, i-a scos un ochi. De frică să nu mă bată și pe mine nu vorbeam cu el, doar cu mama. Nu cred că am vorbit mai mult de 100 de cuvinte cu tata toată viața.

Cu mama însă vorbeam orice. Tata a murit când aveam 17 ani și acum mi-aș dori să mai trăiască să stăm de vorba că niște adulți, să-l întreb ce avea cu mama de o bătea în halul asta, mai ales că ea era blândă și cuminte. Nu știu ce a atras-o pe mama la el, poate tocmai violența asta interpretată ca masculinitate', a declarat acesta, potrivit fanatik.ro.

Care a fost cel mai greu moment din viața artistului

Mihai Trăistariu a mărturisit că pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai cumplite momente din viața lui. Tragicul eveniment a avut loc imediat după ediția 2006 a Eurovision, atunci când artistul a obținut cel mai mare punctaj din istoria României.

„Chiar dacă nu m-am așteptat, moartea mamei a fost cel mai greu moment din viața mea. Făcuse cancer la ficat și eu am mers la medicul ei, fără ca ea să știe, să întreb ce șanse are. Omul mi-a spus că mai are 6 la sută din ficat funcțional, și că mai trăiește maxim 6 luni. Am intrat în panică și nu i-am spus mamei ce am aflat. Mereu îmi reproșez asta. Ea era medic, poate dacă i-aș fi spus ar fi știut ce să facă, ar fi gândit un transplant. I-am ascuns asta ca să o protejez.

Moartea mamei a fost fulgerătoare pentru că a mai trăit doar 2 luni, nu 6 cât preconizase medicul la care a fost. La o zi după Eurovisionul din 2006 mama a murit. A fost cel mai traumatizant moment pentru că vorbeam orice cu mama, era fana mea cea mai mare', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Cea mai mare realizare a mea de până acum este Eurovisionul'

Din punct de vedere profesional, Mihai Trăistariu este de părere că Eurovision este un punct de reper în cariera sa. Artistul a fost de 11 ori finalist al concursului.

„Cea mai mare realizare a mea de până acum este Eurovisionul. Este foarte greu să ajungi acolo, se câștigă foarte greu, eu mă minunez cum am reușit să trec în 2006. Acum mă chinui și nu-mi mai iese. Dar nu-mi pierd speranța, știu că am nevoie doar de o piesă foarte bună', a mai spus acesta.

Mihai Trăistariu vrea să participe, din nou, la Eurovision

Artistul a vorbit despre planurile sale de viitor. Pe lângă intenția de a-și extinde afacerea, acesta și-a propus să participe, din nou, la Eurovision și să intepreteze o melodie care s-o depășească pe cea care i-a adus succesul în 2006.

„Noroc că am multe planuri și nu am timp să intru în depresie. Vreau să-mi fac o casă, acum stau la bloc în Mamaia Nord. Văd marea de la geam, am șase apartamente pe care le închiriez turiștilor și iarna e pustiu și-mi place. Vreau să-mi fac o casă la pădure, să am niște căței și pisici, o livadă și să fie liniște.

Și, evident, rămâne Eurovisionul, aștept o piesă bună care să mă pună în valoare, o piesă care să depașească Tornero', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton