Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori: "E geloasă"

 Oana Pantazi
.

După ce, recent, Jador a fost surprins alături de Georgiana, femeia pe care speră să o ia de soție și s-a speculat că s-au împăcat, artistul a făcut lumină, dezvăluind care este relația dintre ei acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador nu a ascuns niciodată faptul că Georgiana este femeia vieții lui și că își dorește să-i devină soție. Mai mult, artistul s-a ales și cu un naș, în persoana lui Cătălin Moroșanu, care s-a oferit, încă de când erau la Survivor, să-i devină naș. Singura lui problemă este că potențiala lui mireasă nu este, se pare, pe aceeași lungime de undă cu el, chiar dacă, recent, au fost surprinși împreună.

cine-este-jador-concurentul-de-la-survivor-1cine-este-jador-concurentul-de-la-survivor-1

Jador și Georgiana, iubiți din adolescență

După ce a cunoscut celebritatea, Jador a început să fie asaltat literalmente de reprezentantele sexului frumos. În jurul artistului roiesc o mulțime de domnișoare, însă gândul lui a rămas tot la Georgiana, fosta lui iubită. Iar asta în primul rând deoarece ea e femeia care i-a fost alături din perioada în care nu era nici bogat și nici faimos, iar artistul este convins că nu interesul a ținut-o alături de el…

După ce, cu câteva zile în urmă, Jador și Georgiana au fost surprinși împreună îmbrățișați, s-a vorbit despre o împăcare între cei doi foști iubiți. Invitat în platoul Xtra Night Show, artistul a spus adevărul despre relația în care se află acum cu Georgiana.

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea. Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit', a declarat Jador în emisiune.

Citește și: Jador s-a împăcat cu Georgiana. Unde s-au afișat cei doi împreună și cine i-a dat de gol

Citește și: Primele imagini cu Jador și Georgiana, după împăcare. S-au văzut cu alți concurenți de la Survivor

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a hotărât Marius Manole să devină actor: „Scena a fost scăparea mea”/ EXCLUSIV

Citește și: Solistul Jean Gavril va fi tată pentru prima dată: 'Abia așteptăm să te cunoaștem'

Ce-i împiedică să fie împreună

Cu toate că și-a mărturisit dragostea pentru Georgiana cu fiecare ocazie, fosta iubită a artistului a rămas inflexibilă, chiar dacă sentimentele pentru el, cu siguranță, nu au dispărut. Ce-i drept, de-a lungul timpului, Jador i-a pus răbdarea la încercare de multe ori iubitei sale, iar Georgiana în cele din urmă nu a mai rezistat. Artistul a mărturisit că fosta lui iubită este geloasă pe el… Dar motivele sunt perfect întemeiate.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa', a mai explicat Jador la XNS.

Sunt despărțiți de 5 ani

Chiar dacă nu mai formează un cuplu mai bine de 5 ani, Jador nu și-o poate scoate din minte pe Georgiana. Artistul a mărturisit că a suferit cumplit după despărțire. Chiar dacă au fost împreună doar un an de zile și de 5 ani nu mai formează un cuplu, Jador nu a încetat să spere la împăcare…

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Tot ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul.

O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla. Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea.

Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile.

Un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, declara Jador în urmă cu ceva timp despre fosta iubită.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton