Ariana Grande s-a măritat în secret! Primele imagini de la nuntă

 Dumitrache Medeea
.

Ariana Grande s-a măritat în secret, pe 15 mai 2021, cu agentul imobiliar Dalton Gomez. Nunta s-a ținut în casa artistei din California cu doar 20 de invitați. Vedeta internațională a publicat primele imagini de la ceremonie. Ariana a fost superbă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ariana Grande și Dalton Gomez au anunțat că s-au logodit în decembrie 2020. Nu a durat mult și cei doi s-au și căsătorit. Ceremonia s-a ținut în casa artistei din Montecito, California și au avut doar maxim 20 de invitați.

ariana-grande-1ariana-grande-1

Un reprezentant al Arianei Grande a dat câteva detalii despre eveniment: „S-au căsătorit. A fost o nuntă mică şi intimă, cu mai puţin de 20 de oameni. Toţi erau fericiţi'.

Ce rochie a purtat Ariana Grande

Ariana Grande a purtat o rochie destul de simplă, dar elengantă și stilată, semnată Vera Wang, fără bretele și cu spatele gol. Ținuta a fost accesorizată cu un voal scurt și o fundiță satinată.

În urmă cu câțiva ani, conform vogue.com, la Met Gala, Vera Wang i-a promis Arianei Grande că, atunci când va veni ziua cea mare, ea va fi cea care îi va crea artistei look-ul de mireasă.

Citește și: Ariana Grande are atacuri de anxietate şi izbucneşte des în plâns.

Citește și: Elliot Page a postat prima fotografie la bustul gol, după ce a devenit din femeie, bărbat.

Citește și: Solistul Jean Gavril va fi tată pentru prima dată:

Citește și: Cine este câștigătorul iUmor.

Cerceii Lorraine Schwartz purtați de cântăreața internațională au fost aleși astfel încât să se asorteze cu inelul de logodnă, ce are atât un diamant, cât și o perlă. Soțul Arianei Grande, Dalton Gomez, a purat un costum Tom Ford.

Cine este soțul Arianei Grande

Soțul Arianei Grande, Dalton Gomez, este un tânăr în vârstă de 25 de ani ce lucrează în domeniul imobiliarelor, la Aaron Kirman Group, în Los Angeles. Dalton s-a născut și a crescut în sudul Californiei.

Se pare că Ariana nu este singura vedetă pe care o cunoaște. Tânărul a postat, în 2017, o poză cu el și Miley Cyrus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton