Cine este câștigătorul iUmor. Momentul care i-a adus 20.000 de euro lui Andrei Garici

 Dumitrache Medeea
.

A fost desemnat câștigătorul iUmor sezon 10. Mai multe vedete consacrate din România au fost luate la roast de Andrei Garici, câștigătorul iUmor. Numărul său l-a trimis acasă cu nu mai puțin de 20.000 de euro în buzunar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorul iUmor sezon 10 a fost ales! Este nimeni altul decât Andrei Garici care a impresionat jurații cu un număr genial de roast. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au fost de-a dreptul uimiți de ce a putut spune câștigătorul iUmor despre vedete mari din România. Mirabela Dauer, Irinel Columbeanu și Silviu Prigoană sunt doar câteva dintre personalitățile pe seama cărora câștigptorul iUmor a făcut glume.

andrei-garici1andrei-garici1

Momentul care a desemnat câștigătorul iUmor

20.000 de euro. Cu această sumă a plecat acasă câștigătorul iUmor, după ce a lăsat jurații fără cuvinte. Andrei Garici a menționat că numărul de roast prezentat a fost scris în doar trei ore: „M-am dus acasă, le-am zis… a doua zi m-au chemat, mi-am făcut numărul, l-am citit, a zis că e ok, du-te și te culcă'.

Citește și: Cine este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 10.

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea!

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit:

Citește și: Camelia Șucu, mărturii despre divorțul de milionarul Dan Șucu:

Reacțiile juraților după roastul făcut de câștigătorul iUmor

Mihai Bendeac a fost impresionat de glumele făcute de Andrei Garici, câștigătorul iUmor, astfel că a avut intervenții pe parcursul numărului, dar și la final când i-a spus: „Băi, ești foarte deștept'.

Delia Matache și-a dat seama că ar putea fi câștigătorul iUmor și nu s-a abținut din a-și exprima părerea: „Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi'.

Nici Cheloo nu a avut nimic de obiectat, chiar împărtășind opinia Deliei: „Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi'.

La finala iUmor sezon 10 au participat 11 concurenți: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gheorghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor li s-a alăturat și câștigătorul iUmor, Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton