Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

 Stamen Diana
.

S-au despărțit cu mare scandal, iar acum Alex Bodi ar face orice ca să se împace cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul își dorește ca fosta lui soție să-l ierte și să-l primească înapoi. Acum s-a aflat ce surpriză i-a pregătit Alex Bodi vedetei, însă Bianca Drăgușanu nu a fost deloc impresionată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău și nu vrea sub nicio formă să se întoarcă la Alex Bodi, chiar dacă el încearcă să o facă să-l ierte. După ce a fost bătută și umilită public, vedeta pare că a decis să stea departe de omul care i-a făcut rău. Afaceristul nu acceptă că fosta lui soție este într-o relație cu alt bărbat și o urmărește prin București în speranța că aceasta se va întoarce la el.

Biana-Drăgușanu-și-Alex-Bodi-1Biana-Drăgușanu-și-Alex-Bodi-1

Recent, Alex Bodi i-ar fi pregătit o surpriză de zile mari fostei sale soții, însă Bianca Drăgușanu nu a fost deloc impresionată de gestul lui. În timp ce încă era într-o relație cu Daria Radionova, Alex Bodi i-ar fi umplut casa Biancăi Drăgușanu cu trandafiri, potrivit Cancan.

Apropiații celor doi susțin că afaceristul plânge de fiecare dată când vorbește cu vedeta și o roagă să se împace, pentru că nu poate sta fără ea. De fiecare dată când el vine la ea, fie în restaurantele în care se află cu fetița sau la saloane de înfrumusețare, îi declară dragostea, sentimentele pe care încă le are. O roagă să fie prieteni, să înceapă o relație de la zero, să aibă încredere în el. Îi spune că o iubește, că nu poate să trăiască fără ea', a declarat unul dintre apropiații fostului cuplu pentru sursa mai sus menționată.

Alex Bodi apelează la prietenii lor pentru a-i face surprize Biancăi Drăgușanu. Afaceristul i-a trimis un buchet cu 1001 trandafiri. Când el era în arest la domiciliu, iar Bianca se afla la începutul relației cu Gabi Bădălău, a dat cheia de la apartamentul ei (n.r.: încă nu i-o restituise) unui prieten și acesta a adus în dormitor un buchet cu 1.001 trandafiri din partea lui', a dezvăluit sursa citată.

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi? „Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă”

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Citește și: Alex Bodi, despre femeile din viața lui: „Pot să fiu cu cine vreau. Nu există capitol încheiat pentru mine”

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV: 'A fost agresiv cu mine'

Bianca Drăgușanu susține că nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi

Vedeta nu mai vrea sub nicio formă să se împace cu fostul soț, după ce a fost bătută și părăsită pentru Daria Radionova. Bianca Drăgușanu are acum o relație cu Gabi Bădălău, relație despre care nu vrea să dea foarte multe detalii.

„Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe. Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important. Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok. Am încredere în Dumnezeu. Viața mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta’, a spus Bianca Drăgușanu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton