Iulia Vântur, motivul pentru care nu s-a măritat și nu a devenit mamă până acum: „M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În revista VIVA! de August, Iulia Vântur ne-a dezvăluit motivul pentru care nu s-a măritat și nu a devenit mamă până acum, într-un interviu extrem de sincer. Deși a fost crescută și educată după aceleași norme ale societății, a ales să nu urmeze calea „celor din jur', ci pe cea pe care a considerat-o cea mai potrivită pentru ea și sufletul ei. Iată ce confesiune emoționantă ne-a făcut artista, la 41 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia, tocmai a fost ziua ta… Ce dorință ți-ai pus? E ceva ce-ți dorești cu ardoare, acum?

Fix acum îmi doresc să… dorm!!! (râde) N-am mai dormit de câteva zile bune. Îmi doresc să am energie, sănătate puternică fizică și psihică pentru a da 100% lucrurilor pe care le fac, proiectelor mele, oamenilor dragi și… mie. Sincer, mi-aș fi dorit foarte, foarte mult să stau trei zile undeva la plajă, să mă uit la mare, să dorm și să stau cu mine și cu gândurile mele, dar aveam deja ceva stabilit, așa că va trebui să mai amân puțin această „escapadă. Puțin!

iulia-vantur-3-3iulia-vantur-3-3

Citește și: Ce crede Iulia Vântur, de fapt, despre părinții lui Salman Khan:„Niște oameni…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India:„A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii. Ce spune despre căsătorie și copil:„Mi-ar plăcea să devin mamă, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni:„Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab'

Iulia Vântur, motivul pentru care nu s-a măritat și nu a devenit mamă până acum

Că tot vorbim despre vârstă… Ce înseamnă vârsta, pentru tine? Nu cred că e vreo problemă să spunem că ai împlinit 41 de ani. Cum te-a găsit această vârstă?

M-a găsit în plină vervă. Vârsta e doar un contoar de energie pentru datele tehnice, însă noi știm deja că energia se regenerează. Am evoluat atât de mult din punct de vedere medical, științific, mental, spiritual, încât nu putem să ne îngrădim în „vârste. Timpul este relativ. De când trăiesc în India… simt tot mai mult asta.

„Am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății'

Chiar, ai pus vreodată presiune pe tine, în raport cu vârsta? Ai trăit după targeturi autoimpuse? Dacă da, când ai încetat să faci asta?

Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil etc. Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur. M-am învinovățit, m-am îndoit, m-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri, tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea „normalității. Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP, fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință.

Iulia, spune-ne ce proiecte profesionale mai ai pentru restul anului și… dacă există șanse să te vedem și în România într-un proiect de anvergură.

Aștept o propunere care să mă facă să spun… proiectul ăsta merită 100%.

La final, aș vrea să te rog să ne lași un mesaj în hindi. Și cu traducere, te rugăm!

Enjoy karo! Enjoy!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Adrian Ivan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton