Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău: "E ironică și falsă!"

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu este în scandal nu doar cu Alex Bodi, ci și cu prietena ei Iulia Sălăgean, fosta soție a afaceristului. Totul s-a întâmplat după ce blondina și-a acuzat prietena că îi face ochi dulci lui Gabi Bădălău, cel cu care Bianca a avut o relație. În plus, vedeta i-a reproșat iubitului ei că întreabă mai mereu de Iulia, ceea ce a făcut-o să izbucnească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Într-o discuție făcută publică, Bianca Drăgușanu s-a certat cu Gabi Bădălău din cauza Iuliei Sălăgean. Blondina i-a reproșat afaceristului că o întreabă mereu de Iulia, bănuind că ar fi ceva între ei.

Acum, Iulia Sălăgean face declarații despre conflictul dintre ea și Bianca.

'Nu. Niciodată. Nu a fost vorba niciodată de așa ceva și sunt sigură că motivele pentru care el întreba mereu de mine, dar e prea mult spus mereu, e o exagerare. Noi eram mereu împreună, cu toți prietenii printre care eram și eu', a spus Iulia Sălăgean, referitor la aceste acuzații, la Antena Stars.

bianca-dragusanu-si-iulia-salagean-petrecere-de-pomina-scaled-1bianca-dragusanu-si-iulia-salagean-petrecere-de-pomina-scaled-1

Totodată, Iulia Sălăgean susține că Bianca Drăgușanu e ironică și falsă și că niciodată nu i-a fost cu adevărat prietenă deoarece mereu o vorbea pe la spate. Fosta soție a lui Alex Bodi spune că Bianca Drăgușanu e malefică și ea cea care oferă publicului larg diverse înregistrări, iar apoi se preface că nu știe de ele.

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție'

Citește și: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: ‘A sărit cu cuțitul la el’

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: ‘Am găsit-o leșinată în casă’

Citește și: Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori'

E ironică și falsă și nu are de ce să-i pară rău de mine, eu sunt bine liniștită. Ar trebui să pare răi când juca rolul de prietenie iar pe la spate vorbea urât de mine. Nu mă dernajează și nu mă atinge nimic din ce spune, are dreptul să spună ce vrea de mine. (…) E o malefică ', a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, s-a întors împotriva Biancăi Drăgușanu

Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că Bianca Drăgușanu ar fi fost geloasă pe ea în timp ce era într-o relație cu Gabi Bădălău. Iulia Sălăgean a declarat că a încercat să o încurajeze să aibă o relație serioasă cu afaceristul, însă ea s-ar fi temut că acesta îi face ochi dulci ei.

„Este geloasă pe mine în legătură cu fostul ei iubit, Gabi Bădălău. Eu am zis că nu se poate. Din moment ce eu te încurajez pe tine să fii liniștită și să-ți vezi de relația ta, cum să…. Am auzit-o cu urechile mele când făcea o criză de gelozie când Gabi o întreba dacă ne vedem cu toții Cheamă și tu pe cine vrei, pe x,y, pe Iulia și când a auzit Iulia a explodat‘, a declarat Iulia Sălăgean înainte să apară conversația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton