Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat, în plin scandal cu Gabi Bădălău: "Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată"

 Lupescu Anca
.

Claudia Pătrășcanu a fost surprnsă în tandrețuri cu un bărbat. Vedeta se află în plin scandal cu Gabi Bădălău, tatăl băieților săi, cu care se judecă în privința divorțului, dar și a banilor și a custodiei copiilor. Claudia Pătrășcanu a vorbit despre ipostazele în care a apărut cu noul bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă se află în mijlocul unui scandal imens cu Gabi Bădălău și pare că acuzațiile și disputele între cei doi nu se mai termină, Claudia Pătrășcanu a decis că este timpul să își refacă viața.

Se concentrează pe carieră și a lansat recent o piesă nouă și un videoclip interesant. Noua melodie se numește Bolnavă de amor, iar în videoclip se îmbrățișează tandru cu un bărbat.

Artista spune că totul a ieșit perfect, chiar dacă i-a fost destul de greu să se lase îmbrățișată de un alt bărbat, la doi ani de la despărțirea de Gabi Bădălău.

images-1-13images-1-13

'Am așteptat cu drag să filmez acest clip, am filmat într-un platou și a vrut să las senzația că mă plimb pe străzile din Italia. Acolo am cunoscut și un băiat drăguț, care încearcă să mă curteze, îmi dă flori. Se pare că iubirea învinge întotdeaua. Eu l-am ales pe băiatul din videoclip. L-am ales pe el pentru că s-a făcut o selecție și mi s-a părut mie că ne asemănăm foarte mult. Este cunoscut în India, este manechin, are o față exotică. Îi mulțumesc că a avut răbdare cu mine că nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată după o periodă lungă de timp. Eu pot să spun că m-am vindecat, dar am sufletul deschis și sunt un om căruia îi place să iubească și să ofere iubire. Nu mi-am închis sufletul de tot. În momentul de față sunt singură, dar nu înseamnă că voi rămâne toată viața singură. Momentan mă gândesc doar să depășesc această perioadă grea din viața mea și mă ocup în continuare de copiii mei minunați', a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De ce a refuzat Claudia Pătrășcanu a participarea la Survivor

Gabi Bădălău i-ar fi pus bețe în roate atunci când a venit vorba despre a participa la emisiuni, motiv pentru care a și refuzat mai multe colaborări. Vedeta susține că a pierdut mii de euro pentru a-și îndeplini cu demnitate îndatoririle de mamă.

Citește și: Cine este Marius Crăciun de la Survivor. Ce dramă ascunde noul Războinic

Citește și: Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi: „O să merg la un casting

Citește și: Îl mai ții minte pe Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma? Cum a cheltuit banii și cu ce se ocupă la un an de la câștigarea concursului

Obsesia și nebunia lui pentru tot ce fac eu ajunge la cote maxime. Vă spun aici, clar: Daaa, am refuzat emisiunea Mămici cu pitici pentru lipici’, Am refuzat show-ul Survivor’, am refuzat contracte mari de colaborare cu Germania pentru cântări, am refuzat sute de mii euro, bani munciți cinstit, cu demnitate, cu rolul meu de mamă, cu numele meu, ci nu cum îi câștigă Bădălău cu ………. ‘, a transmis Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrăcanu susține că în viață nu se rezumă totul la bani și subliniază că, spre deosebire de Gabi Bădălău, nu duce o „viață murdară’, cu anturaje dubioase.

Din păcate pentru el, nu va reuși niciodată să-mi mai facă rău, pentru ca nu mai permit și n-ar fi în stare să le ofere copiilor ceea ce eu le ofer: dragoste, atenție, timp, afecțiune, înțelepciune și răbdare. Nu se rezuma totul numai la bani în viața și asta o înțeleg prea putini oameni… Invidia, frustrarea și nebunia unora îi fac să nu mai vadă nimic bun în jur și îi fac să se înnegrească de furie când văd că sunt o femeie cu picioarele pe pământ, cu potențial si ca pot mai mult decât pot unii. Eu nu trăiesc o viață murdară, nu am nici anturaje dubioase!’, a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton