Cum se simte Adi Bărar de la Cargo, după 2 zile la Terapie Intensivă, infectat cu COVID-19: "Are comorbidități importante"

 Cica Cristina
.

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns la Terapie Intensivă în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul are comorbidități importante, iar medicii sunt rezervați cu privire la evoluția sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, trece prin clipe grele. A fost internat de urgență, după ce starea de sănătate s-a degradat considerabil.

Adi-Barar-1-1Adi-Barar-1-1

Adi Bărar este în stare critică, dar stabilă

Chitaristul în vârstă de 61 de ani este în stare gravă, dar stabilă, susțin medicii. „Artistul Adi Bărar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol', a precizat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit spynews.ro.

Organismul său artistului este slăbit, dat fiind că mai are și alte comorbidități, printre care și ciroză hepatică. Starea sa de sănătate este fragilă, însă medicii se străduiesc să-i salveze viața.

Citește și: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital.Are COVID-19 și a ajuns la Terapie Intensivă

Citește și: Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. A avut boala anul trecut:”Sper să nu am reacții adverse”

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre lupta cu COVID-19:”M-a durut tot corpul, fiecare centimetru!'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:„M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui'/ EXCLUSIV

Colegii de trupă a lui Adi Bărar, îngrijorați pentru sănătatea artistului

Anunțul că a fost internat de urgență a fost făcut de colegii de trupă, care sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a colegului lor.

Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!’, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Cine este Adi Bărar, aflat în stare gravă la spital

Armand Bărar s-a născut pe data de 15 ianuarie la Timişoara. El este fondatorul trupei Cargo, pe care a înfințat-o în anul 1985.

La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În urmă cu 6 ani, atât el, cât și colegii de trupă au primit titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara. Totul s-a decis în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local.

Sursa foto: Facebook, libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton