Gina Pistol, panicată înainte de naștere! "Abia acum realizez ce mi se întâmplă!"

 Oana Pantazi
.

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți curând și sunt extrem de nerăbdători să-și cunoască micuța. Iată însă că vedeta de la Chefi la cuțite trece prin momente firești pentru o viitoare mamă, despre care le-a povestit fanilor săi de pe contul de socializare. Iată cu ce se confruntă Gina Pistol înainte de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În nici două săptămâni, Gina Pistol și Smiley își vor strânge fetița în sfârșit în brațe, iar emoțiile sunt copleșitoare pentru viitorii părinți… dar mai ales pentru mamă.

Dat fiind că sarcina ei a intrat, cum se spune, în linie dreaptă, Gina Pistol este tot mai emoționată și a ținut, recent, să le împărtășească stările prin care trece și fanilor ei din social media.

Dieta-Gina-Pistol.2Dieta-Gina-Pistol.2

Gina Pistol: „Mai am o săptămână”

Vizibil emoționată, Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața fanilor ei, povestind despre momentele speciale pe care le trăiește acum, cu puțin timp înainte de venirea pe lume a micuței sale. Vedeta a recunoscut că este panicată, sentiment, de altfel, firesc, pentru o viitoare mamă.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare …. Cred că toate femeile au trecut prin asta', a fost mărturia Ginei Pistol pentru admiratorii ei de pe Instagram.

Citește și: Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. A avut boala anul trecut: „Sper să nu am reacții adverse”

Citește și: Cum a ajuns Dan Negru de la Antena 1 la alt post TV concurent: „Nimeni nu știe că am filmat la Kanal D”

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei: „S-a căţărat pe umerii mei!”

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…”/ EXCLUSIV

Smiley: „M-am îndrăgostit de Gina treptat

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de patru ani, dar abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. „Este o relație normală. O relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc', mărturisea iubita lui Smiley la momentul respectiv. Și iată că, în toamna anului trecut, cei doi îndrăgostiți au anunțat că urmează să devină părinți.

Deși, de-a lungul timpului, Smiley a fost destul de rezervat în privința declarațiilor și o bună vreme nu a confirmat relația cu Gina, iată că, recent, a făcut o declarație

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. 

M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural', a povestit Smiley în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton