Apropieri suspecte între Pepe și Raluka. Au ieșit împreună în oraș, de două ori într-o săptămână

 Laciu Andreea
.

Pepe pare să își revină pe zi ce trece după divorțul de Raluca Pastramă. Acum, artistul a decis să iasă în oraș și să se distreze pe cinste alături de un grup de prieteni, printre care s-au numărat și Ana Baniciu, alături de Raluka. Însă, gesturile făcute de cântăreț față de cea care poartă același nume cu fosta lui soție le-au dat unora de bănuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi artiști, Pepe și Raluka, sunt și concurenți la Te cunosc de undeva, la Antena 1. Cei doi au fost filmați de Ana Baniciu, în timpul petrecerii. Păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, iar gesturile lor i-au făcut pe mulți dintre fanii cântărețului să spere că Pepe și-ar putea găsi iubirea alături de frumoasa artistă.

La un moment dat, Pepe chiar a îmbrățișat-o pe Raluka, spre amuzamentul celor prezenți la masă. Însă, nu se știe clar dacă este cazul de ceva mai mult decât o prietenie și o strânsă relație profesională. Indiferent care este adevărul, fanii lui Pepe s-au bucurat din suflet să îl vadă din nou zâmbind, după un divorț dificil.

2021-02-26-12_35_28-Stories-•-Instagram2021-02-26-12_35_28-Stories-•-Instagram

Pepe și Raluka au ieșit împreună în oraș

Cei doi se cunosc de ceva vreme, mai ales pentru că au amândoi câte o carieră strălucită în muzică. Mai mult decât atât, Raluka s-a numărat și printre invitații lui Pepe în emisiunea lui online. Așa cum s-a văzut și pe imaginile surprinse de Ana Baniciu, cei doi se pot distra pe cinste, oriunde. Este pentru a doua oară când cei doi ies împreună, într-o singură săptămână.

Și Raluka este obișnuită cu viața grea. Și-a început cariera de la o vârstă fragedă, așa cum mărturisea chiar ea. ‘În afară de faptul că eram cea mai mare cântăreață din sufragerie, am avut vreo două trupe. Pe la 13 ani cântam la nunți. Am cântat muzică ușoară cu o trupă. Era drăguț. Practic, am făcut bani de mică’, a mărturisit Raluka.

Citește și: Pepe a spus adevărul.A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli'

Citește și: Ce făcea Raluka înainte să fie celebră. A început să câștige singură bani de la 13 ani

Citește și: Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: ‘E un lucru pe care l-am simțit în adolescență’

Care a fost cel mai greu moment din carieră pentru Raluka

Artista a povestit că este obișnuită cu momentele grele, atât în viața de zi cu zi, cât și în carieră. Însă, cel mai dificil obstacol pentru cântăreață a fost faptul că nu știe să spună nu atunci când este cazul.

‘Mi-a fost greu să spun nu. Întotdeauna mi-a fost greu să spun nu. Câteodată spun da și unor proiecte pe nu care vreau neapărat să le fac, dar le fac pentru că nu pot să spun nu’, a mai declarat Raluka.

Cum se înțelege acum Pepe cu Raluca Pastramă

Chiar dacă divorțul a fost unul cu scandal și acuzații grave, acum s-a așternut pacea între cei doi foști soți.

 „Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic’, a anunțat Pepe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton