Iulia Albu și-a lăsat banii pe mâna iubitului ei: "Eu doar îi produc alături de el. Nici măcar nu vreau să văd unde se duc”

 Dumba Gabriela
.

Iulia Albu și-a lăsat banii pe mâna iubitului ei. Iulia Albu recunoaște că și-a dat banii pe mâna iubitului ei și ea preferă doar să-i câștige, nu să-i și administreze. Întrebată dacă au afectat-o scumpirile din această perioadă, Iulia Albu spune că trăiește conform expresiei „ce nu știi nu-ți poate face rău”. Astfel, dacă nu știe unde și pe ce se duc banii ei, nici nu este îngrijorată din cauza taxelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și-a lăsat banii pe mâna iubitului ei. Iulia Albu mărturisește că Mike este cel care gestionează partea financiară în familia și, în timp ce ea face bani, el are grijă să îi distribuie în funcție de scumpiri și de necesități.

2-622-62

Iulia Albu și-a lăsat banii pe mâna iubitului ei

Iulia Albu, deținătoarea propriul brand de bijuterii și de haine, dar și om de televiziune, încearcă să facă zilnic față tuturor provocărilor. Mai puțin celor financiare, însă, De această parte se ocupă iubitul ei și Iulia spune că este foarte bine așa, că pe ea o pasionează doar producerea banilor, nu și cheltuirea lor.

Toată lumea a avut parte de momente de genul acesta. Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc.

Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă.

Mai mult însemnând să ne împărțind între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu”, a declarat Iulia Albu pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ionela Lucan și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1 după 12 ani.Cine o înlocuiește

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:'S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul'

Iulia Albu a împrumutat bani pe care nu i-a mai primit înapoi

Întrebată, în cadrul aceluiași interviu, dacă a împrumutat bani și i-a pierdut, Iulia Albu a confirmat.

Da, am împrumutat bani în măsura în care mă așteptam oricum să nu îi mai văd. Am împrumutat atât cât să nu mă deranjeze că nu-i mai vedeam.

Nu am luat împrumut niciodată de la oameni din showbiz, nici nu am dat. Nu neapărat sume mari. Dar de multe ori nu suma contează. Nu e ok să tot vorbim de sume în condiţiile în care unii astăzi mor de foame sau sunt la limita subzistenţei.

Şi dacă ne mai raportăm şi la această iarnă în care căldura va costa cât va costa… astea sunt probleme reale cu care ne confruntăm”, a declarat Iulia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton