Iulia Albu e gata să se mărite din nou: "Vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu"

 Oana Pantazi
.

Deși discretă cu viața personală, Iulia Albu a mărturisit că vrea să se mărite din nou, după divorțul de Mihai Albu. Iată ce povestește criticul de modă despre căsătoria cu Mike, iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 9 ani de la divorțul de soțul ei, Iulia Albu este pregătită să își refacă viața alături de Mike, iubitul ei. După ce, mai în glumă, mai în serios, și-a anunțat intențiile spunând că o să-l roage pe Mihai Albu să-i creeze pantofii de nuntă, iată că Iulia are planuri și în ceea ce privește ceremonia religioasă, deci evenimentul ar putea avea loc cât de curând.

Adelina-Pestritu-Iulia-Albu-1Adelina-Pestritu-Iulia-Albu-1

Iulia Albu, planuri de căsătorie

După ce relația și în special divorțul ei de Mihai Albu au fost extrem de mediatizate, Iulia a devenit și mai discretă în privința vieții personale, reușind să-l țină pe Mike, iubitul ei, departe multă vreme de ochii curioșilor. În ultimul timp însă, ea a vorbit fără rețineri despre bărabatul care i-ar putea deveni soț curând. Iată ce a mărturisit criticul de modă despre planurile sale de căsătorie:

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu', a mărturisit Iulia Albu la Antena Stars.

Citește și: Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: „Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat și e foarte mulțumită de profesori: „Este un snobism să duci copilul la o școală privată” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț: „De două luni îmi permite să iau fetițele la mine'

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!: „Nu sunt proastă!'

Mai mult, vedeta este convinsă că Mike este sufletul ei pereche și că se vede petrecându-și viața lângă el.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie’,', spunea Iulia Albu, cu mai mult timp în urmă.

Relația cu iubitul ei a debutat cu stângul

Extrem de onestă, Iulia Albu nu s-a sfiit să povestească și cum a debutat întâlnirea ei cu Mike, care a fost la un pas de dezastru. Celor doi le-a făcut întâlnire o prietenă comună și a fost un blind date la care partenerii chiar nu știau nimic unul despre celălalt.

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike’, a povestit vedeta în podcastul lui Cătălin Măruță.

Iulia Albu a explicat și că după prima întâlnire nu a avut o impresie prea bună despre cel pe care acum îl iubește. Vedeta chiar nu își dorea să-l mai vadă, însă viața a avut alte planuri pentru ea.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit’, a mai spus Iulia Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton