Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei. A absolvit Universitatea Politehnică din București

 Martin Lorena
.

Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei. Printre femeile superbe care participă la emisiunea matrimonială Puterea Dragostei se numără și Larisa Popa. Aceasta este hotărâtă să își întâlnească jumătatea și abia așteaptă să cunoască ceilalți concurenți. Tânăra este născută pe 5 august, zodia Leu și a absolvit Universitatea Politehnică din București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei. Tânăra a venit la această emisiune pentru a se îndrăgosti din nou. Ea spune că este foarte atașată de familia sa. Cele mai importante persoane din viața ei sunt părinții, sora și nepotului. Născută în zodia Leu, ea vrea să se îndrăgostească din nou!

Larisa-Popa-PD1Larisa-Popa-PD1

Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei. Tânăra este poreclită „Lari' de către prietenii apropiați și este hotărâtă să își cunoască sufletul pereche!

Citește și: Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei.Nu a avut nicio iubită până acum

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei a devenit tată.Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Mama fetiței omorâtă și incendiată la Arad, nu va fi decăzută din drepturile părintești:„Este grijulie'

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen:„Nu vrea'

Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei

Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei. Tânăra a locuit până la vârsta de 18 ani în Curtea de Argeș, apoi s-a stabilit în București. Aici a studiat și a absolvit Universitatea Politehnică. Deși ar fi trebuit să fie pasionată de inginerie și cifre, bruneta adoră călătoriile și machiajele.

Aceasta a declarat faptul că cea mai mare pasiune a sa este make-up-ul. Este hotărâtă să își întâlnească sufletul pereche și nu lasă niciun obstacol să stea în calea fericirii sale. Ba mai mult, fiind o familistă convinsă, este pregătită să lupte oricând pentru partenerul ei.

Vrea să iubească din nou

Cine este Larisa Popa de la Puterea Dragostei. Tânăra a ieșit dintr-o relație mai puțin fericită și își dorește să iubească din nou. Este pregătită să facă față oricărei provocări pentru a-și întâlni sufletul pereche.

Aceasta speră ca jumătatea ei să se afle deja în cadrul competiției și să formeze o familie cu acesta. Ba mai mult, Larisa visează la o căsnicie reușită.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton