Irisha, apariție wow în sacou și fără sutien, la VIVA! Influencers Party 2022. O ținută demnă se Fashion Week

 Dumitrache Laura
.

Irisha este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Modelul cucerește cu frumusețea sa debordantă, iar la VIVA! Influcencers Party a atras toate privirile cu ținuta sa. Irisha și-a pus în valoare silueta de invidiat și și-a făcut apariția la marele eveniment într-o ținută elegantă și îndrăzneață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miercuri, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, a găzduit cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2022 a început la ora 19:00, în forță, alături de cele mai iubite vedete și cei mai apreciați influenceri. 

iRISHAAiRISHAA

Vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai extravagante. Însă cea care a atras toate privirile a fost Irisha. Vedeta a respectat dress-code-ul petrecerii „A touch of green și a făcut senzație cu ținuta sa absolut extravagantă.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial:”Nu o să fie nimic de împărțit”

Citește și: Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu ea:„M-am văzut desfigurată'

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Valeria Seciu.Regretata artistă a fost răpusă de o boală grea

Irisha, elegantă și îndrăzneață în sacou și fără sutien la VIVA! Influencers Party 2022

Miercuri seara, vedetele și-au făcut apariția la VIVA! Influencers Party 2022. Au pășit încrezătoare în ținutețe sale extraordinare și au atras privirile tuturor. Însă Irisha a reușit să acapareze atenția tuturor invitaților la eveniment. Nu doar că a respectat dress-code-ul „A touch of green ci a surprins pe toată lumea cu outfit-ul ei. Modelul a ales o ținută elegantă și îndrăzneață totodată, optând pentru un sacou verde și fără sutien.

De asemenea, Irisha a purtat o pereche de blugi evazați lungi până-n pământ. Irisha s-a pregătit cum se cuvine pentru acest eveniment și a ales să-și facă părul permanent. Fosta concurentă de la Survivor a accesorizat întreaga ținută cu o pereche de ochelari de soare și un colier ]n multe straturi din perle.

VIVA! Influencers Party 2022

VIVA! Influencers Party 2022. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2022, invitații au avut de respectat un dress code interesant, plin de culoare. „Touch of green’ le-a inspirat pe vedetele noastre să îmbrace cele mai îndrăznețe și spectaculoase ținute.

Influencerii s-au întrecut în vestimentații, pentru ca petrecerea să fie una de neuitat. La marele eveniment au participat numeroase vedete printre care Ruby, llinca Vandici, Raluca Bădulescu, Rona Hartner, Denis Ștefan si sotia sa, Maria Constantin, Anda Adam și multe altele.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton