Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

 Miniosu Alexandra
.

Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă. Atât tenismena, cât și afaceristul, au fost destul de rezervați în privința situației delicate prin care trec acum. Astfel, el doar a confirmat despărțirea de sportivă, fără a oferi însă prea multe detalii. Iată, totuși, ce informații se vehiculează acum în presă, pe surse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă. Miercuri, 7 septembrie, s-a aflat că tenismena și afaceristul machidon s-au despărțit și că se pregătesc de divorț. Ambii protagoniști au decis să păstreze discreția, la fel ca până acum. Astfel, miliardarul doar a confirmat divorțul, în schimb, ea nu a oferit nicio declarație momentan.

simona-halep-1-3simona-halep-1-3

În ciuda discreției păstrate de protagoniștii Simona Halep și Toni Iuruc, presa sportivă și cea mondenă se întrec în informații despre divorțul anului. De menționat e însă faptul că, în general, informațiile sunt pe surse…

Citește și: Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc.Și-a cărat bagajele, împreună cu un bărbat

Citește și: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:„Am hotărât de comun acord să ne despărțim. Nu mai…'

Citește și: Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022:”Nu există mai sustenabil de atât”

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Valeria Seciu.Regretata artistă a fost răpusă de o boală grea

Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Așadar, potrivit Fanatik.ro, Simona Halep ar fi hotărât deja cine va fi avocatul care o reprezenta, la notar, în privința divorțului de încă soțul ei, Toni Iuruc. Se pare că tenismena ar fi apelat la o cunoștină mai veche din avocatură. Ar fi vorba despre Bogdan C. Stoica, avocat partener Popovici Nițu Stoica & Asociații.

Simona Halep și avocatul Bogdan C. ar avea o veche colaborare. BizLawyer scrie că el ar fi consiliat-o pe campioană în privința aspectelor juridice și legale în cazul contractului cu Nike. În plus, acesta ar fi reprezentat-o și în ceea ce privește taxele și drepturile de proprietate intelectuală.

Simona Halep și-ar fi ales deja avocatul care să o reprezinte la divorț

Însă încheierea contractului cu Nike, din anul 2018, nu ar fi fost singura lor colaborare. În 2013, Popovici Nițu Stoica & Asociații ar fi fost cei care ar fi consiliat-o pe Simona Halep pentru planurile juridice și cele fiscale, campioana fiind cunoscută ca jucătoarea de tenis din țara noastră ce a înregistrat cele mai mari câștiguri din istorie, din punct de vedere financiar.

Firma de avocatură ar avea deja o specializare dedicată și sportului. Pe lista clienților s-ar afla Simona Halep și Victor Hănescu, etc. De menționat e și faptul că avocatul Bogdan C. Stoica, ce activează în Baroul București din anul 2000, ar fi fost cooptat în firma care o va reprezenta pe Simona Halep în 2015. De atunci, ar coordona grupul de practică Coorporativ al companiei.

Aceeași sursă mai scrie că Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța la notar. Aceștia ar fi convenit, chiar înainte de cununia civilă, eveniment ce a avut loc anul trecut, ca să nu aibă pretenții financiare unul de la altul.

Tenismena ar vrea să părăsească România, după despărțirea de machidon

O altă informație pe surse spune că Simona Halep ar fi luat o decizie radicală, după ce s-a aflat de divorțul de Toni Iuruc. Campioana la tenis și-ar fi înștiințat deja familia că ar vrea să părăsească România, definitiv.

Așadar, Simona Halep, care va împlini 31 de ani pe data de 27 septembrie, ar fi pusă pe fapte mari. Potrivit Orange Sport, tenismena ar fi decis să se mute la Nisa, acolo unde se pregătește alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, la academia de tenis. Vedeta s-ar bucura acolo de niște condiții excelente.

Sportiva ar vrea să stabilească la Nisa

În plus, Simona Halep le-ar fi spus deja părinților și ar fi șanse mari să părăsească România definitiv. Tatăl și mama ei ar fi vizitat-o deja la Nisa, de Paște, iar ea le-ar fi arătat orașul în care ar vrea să se stabilească, în viitor.

În plus, Simona Halep ar fi mers de mai multe ori în acest an la Nisa. De altfel, colaborătorii ei ar face parte în totalitate acum din academia lui Patrick Mourtaglou. Aceasta s-ar bucura de cele mai bune condiții de pregătire și de refacere la academie, după cum chiar ea spunea recent.

„Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la @MouratoglouAcad își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi!

Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna', spunea Simona pe Instagram, după antrenamentele din luna mai, de la Nisa.

Vestea divorțului a ajuns și-n presa străină

Un alt lucru de menționat e faptul că subiectul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns și-n presa străină, inclusiv pe express.co.uk: „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar', au scris britanicii.

Și site-ul tennis.com a scris: „Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, după o căsnicie care n-a durat nici măcar un an'.

„Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări', au transmis și cei de la firstsportz.com.

„Simona Halep divorțează de soțul milionar după US Open', au notat americanii de la tennisworldusa.org.

Campioana și afaceristul ar fi vrut să facă primul copil, în 2024

O altă informație pe surse spune că Simona Halep ar fi vrut foarte tare să aibă trei copii cu Toni Iuruc, însă nu înainte de a obține cea mai râvnită medalie din viața ei. Cel mai mare obiectiv al tenismenei ar fi acela de face performanță la Olimpiana din 2024. Astfel, sportiva și-ar fi plănuit să aștepte până în 2024 ca să facă un copil cu Toni Iuruc.

Acum un an, un prieten de-al Simonei Halep ar fi afirmat că tenismena ar fi grăbit nunta, tocmai în ideea de a deveni mamă.

„Știu sigur că își dorește copii. Ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…)

Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3', ar fi spus unul dintre amicii Simonei Halep.

Ce decizie radicală ar fi luat Toni Iuruc, în plan sentimental

O altă informație pe surse vorbește despre o așa-zisă decizie radicală pe care Toni Iuruc ar fi luat-o după despărțirea de Simona Halep. Fiind deja la a treia căsătorie care se termină, machidonul ar fi luat o hotărâre neașteptată cu privire la viitorul lui sentimental.

Potrivit sursei menționate mai sus, Toni Iuruc le-a fi spus amicilor săi că, dacă va ajunge să divorțeze de Simona Halep, nu se va mai însura niciodată.

Dacă divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc va avea loc la notar, conform speculațiilor, desfacerea mariajului se va produce, oficial, la începutul lunii octombrie. Legea spune că, separarea la notar, în cazul în care nu sunt implicați și copii, se realizează la 30 de zile de la depunerea actelor de divorț.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton